Audiențele lunii MAI 2021! Vezi analiza audiențelor locale, pentru siteurile de știri relevante!

audiente stiri locale

În cursul lunii mai 2021, TurdaNews a fost citit de 139.459 persoane unice, conform Trafic.ro, siteul de monitorizare al audiențelor. TurdaNews este principala sursă de informație locală, din zona Turda-Câmpia Turzii.

Raportat strict la nivel local, datele Facebook Analytics relevă faptul că în luna precedentă siteul de știri a avut 19.200 de cititori unici din Turda și 8.700 de cititori unici din Câmpia Turzii, dar și 17.800 cititori unici din Cluj-Napoca, fiind singurul site de știri din zona Turzii care penetrează informațional și la nivel de capitala județului. La aceștia se mai adaugă și câteva mii de cititori din mediul rural aferent zonei Turzii.

TurdaNews este singurul site din zona Turzii inclus în Google News (există și aplicație pentru mobil, Știri Google sau Google News, unde puteți căuta publicația nostră și vă puteți abona la actualizări).

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar circa 150.000-200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 41.000 de fani și peste 43.000 de urmăritori. De asemenea, canalul nostru de YouTube are 5.600 de abonați.

În acest moment, la TurdaNews sunt 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

Analiza audiențelor locale

Pentru a face o analiză cât mai corectă a audiențelor locale, se pot folosi două seturi de date: cititori din localitate (în baza căruia se pot face comparații) și fidelitatea cititorilor (câți cititori sunt din categoria celor reveniți, din total cititori). De precizat că aceste date oferite de Trafic.ro nu sunt foarte exacte, însă se pot folosi în cazul unor comparații între siteuri.

Cititori din Turda și Câmpia Turzii (date Trafic.ro din 09.06.2021):

  1. TurdaNews – 2.278 cititori
  2. inTurda – 802 cititori
  3. Ziarul 21 – 500 cititori
  4. RefleqtMedia – 207
  5. TurdaInfo – 23 cititori

Audiență locală siteuri de știri

Practic, TurdaNews are mai mulți cititori zilnici decât toate celelalte siteuri locale la un loc! Comparativ, TurdaNews avea ieri de 3 ori mai mulți cititori din zonă decât inTurda, de peste 4 ori mai mulți decât Ziarul 21 și de peste 10 ori mai mulți decât RefleqtMedia.

Datele Trafic.ro pot fi ajustate cu datele Facebook Analytics (mult mai exacte). În cazul TurdaNews, de exemplu, ieri am avut 4.800 cititori din Turda și 2.400 din Câmpia Turzii, ceea ce înseamnă un total de 7.200 cititori din cele două localități.

Cititori fideli (date Trafic.ro din 09.06.2021):

  1. TurdaNews – 10.519 cititori
  2. Ziarul 21 – 3.273 cititori
  3. inTurda – 2.813 cititori
  4. RefleqtMedia – 1.482 cititori
  5. TurdaInfo – 655 cititori

Audiențe locale cititori fideli cititori total

Și în acest caz, TurdaNews are mai mulți cititori fideli zilnici decât toate celelalte siteuri locale la un loc! În comparație cu Ziarul 21, TurdaNews are de peste 3 ori mai mulți cititori fideli, iar în comparație cu inTurda de aproape 4 ori mai mulți cititori fideli zilnici.

Despre TurdaNews

Siteul de știri TurdaNews este actualizat zilnic, pe toată durata zilei, cu cele mai noi informații din zonă, dar și alte informații de interes general, oferind astfel cea mai completă paletă de informații. TurdaNews este singurul site de știri care oferă constant transmisiuni LIVE VIDEO, dar și investigații și dezvăluiri despre care nu veți citi pe alte siteuri de știri. 

Siteul TurdaNews va trece printr-o transformare majoră, urmând a fi lansată noua versiune a siteului.

TurdaNews este platforma cea mai bună de promovare locală, asigurând cele mai bune tarife, raportat la audiență.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top