Audiențe luna aprilie 2021: TurdaNews, principala sursă de informație locală!

Screenshot 2021 05 02 at 12.17.19

TurdaNews este principala sursă de informație locală pentru locuitorii din zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii, conform datelor de audiență din luna aprilie 2021, care relevă faptul că TurdaNews este citit de mai multe persoane decât toate celelalte siteuri la un loc.

Conform Trafic.ro, în luna aprilie 2021, TurdaNews a avut 157.468 cititori unici. 

Raportat strict la nivel local, datele Facebook Analytics relevă faptul că în luna precedentă siteul de știri a avut 19.000 de cititori unici din Turda și 8.900 de cititori unici din Câmpia Turzii, dar și 21.200 cititori unici din Cluj-Napoca, fiind singurul site de știri din zona Turzii care penetrează informațional și la nivel de capitala județului.

TurdaNews a avut și circa 6.000 de cititori din mediul rural din zona Turzii. 

TurdaNews este singurul site din zona Turzii inclus în Google News (există și aplicație pentru mobil, Știri Google sau Google News, unde puteți căuta publicația nostră și vă puteți abona la actualizări).

TurdaNews este principala sursă de informație din zona Turda-Câmpia Turzii, având lunar circa 150.000-200.000 de cititori unici, majoritatea din zona municipiilor Turda – Câmpia Turzii, a zonei rurale aferente, dar și din Cluj-Napoca, capitala județului. Pagina de Facebook a TurdaNews are peste 41.000 de fani și peste 43.000 de urmăritori. De asemenea, canalul nostru de YouTube are 5.600 de abonați.

În acest moment, la TurdaNews sunt 5 jurnaliști: Gelu Florea, Daciana Derda, Florin Crișan, Alexandra Mocean și Eugen Pop.

Siteul de știri TurdaNews este actualizat zilnic, pe toată durata zilei, cu cele mai noi informații din zonă, dar și alte informații de interes general, oferind astfel cea mai completă paletă de informații. TurdaNews este singurul site de știri care oferă constant transmisiuni LIVE VIDEO, dar și investigații și dezvăluiri despre care nu veți citi pe alte siteuri de știri. 

În cursul lunii mai 2021, siteul TurdaNews va trece printr-o transformare majoră, urmând a fi lansată noua versiune a siteului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top