Audiență record pentru TurdaNews, cu transmiterea meciului Potaissa-Valur!

foto_042017_turdanews-live

TurdaNews a fost singurul organ de media care a transmis LIVE VIDEO partida de handbal masculin, din returul semifinalei de Challenge Cup, dintre Potaissa Turda și Valur Reykjavik! În urma acestei transmisiuni, am înregistrat o audiență record!

 

Practic, în repriza 1 am avut 3.047 de vizualizări, cu un maxim de 806 persoane care s-au uitat simultan (în același timp). În repriza 2, audiența a crescut și mai mult, depășind bariera de 1000 de persoane care au vizionat simultan transmisiunea LIVE VIDEO! Conform datelor de audiență ale YouTube, repriza 2 a fost vizionată de 3.653 de persoane, cu un maxim de 1.067 de persoane care au vizionat simultan!

Transmisiunea LIVE VIDEO a unei semifinale de cupă auropeană la handbal a fost o premieră pentru TurdaNews, care a reușit astfel să țină conectați suporterii turdenilor, care nu au mai încăput în micuța sală din Turda Nouă, la acest meci care în cele din urmă s-a finalizat cu o performanță istorică pentru echipa din Turda.

Citește și:

VIDEO – Handbal, Cupa Challenge: TURDA A SCRIS ISTORIE! POTAISSA E ÎN FINALA CUPEI CHALLENGE!!!

”Avem nevoie de o sală polivalentă! Este evident acest lucru!”, a spus primarul Cristian Matei după calificarea echipei de handbal în finala Cupei Challenge. Primarul turdean a făcut numeroase demersuri pentru construirea unei săli polivalente, în zona stadionului Municipal din Turda, fără a afecta bugetul local, respectiv printr-o investiție a CNI (Compania Națională de Investiții), primind unele răspunsuri mai mult decât încurajatoare.

TurdaNews este principala sursă de informație pentru locuitorii din arealul municipiilor Turda și Câmpia Turzii, dar și a zonei rurale aferente, fiecare lună aducându-ne peste 100.000 de cititori unici.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top