marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Au spart o casă, au agresat proprietarul, și au plecat de la fața locului cu o mașină Bolt comandată prin aplicație!

zamblau eugen
Burglar with flashlight and crow bar in a dark apartment

Doi tineri au spart o casă din Cluj-Napoca, au agresat proprietarul și au plecat de la fața locului cu o mașină Bolt, comandată prin aplicație.

Cei doi au fost trimiși în judecată azi, după ce instanța Judecătoriei Cluj-Napoca a constatat legalitatea sesizării instanței prin rechizitoriu.

Rechizitoriul a fost înregistrat în 12 Martie, iar conform procurorilor cei doi autori au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhăriei calificată.

Prin actul de sesizare a instanţei s-a susţinut că inculpatul, un minor în vârstă de 17 ani, la data faptei, care în 11 Ianuarie în jurul orei 2.30 dimineața în baza unei înțelegeri prealabile cu celălalt inculpat cu privire la sustragerea de bunuri, a pătruns fără drept prin escaladarea gardului împrejmuitor în curtea imobilului persoanei vătămate după care a urcat pe scările exterioare la apartamentul în care locuieste persoana vătămată si a pătruns în interiorul locuintei, unde a fost interpelat de victimă, astfel că acesta a exercitat acte de agresiune fizică asupra acesteia, în urma căreia i-au fost cauzate leziuni traumatice vindecabile in 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2