marian morar
m install
nello construct

ATP Bus e-UpCity prezentat azi, la Turda!

zamblau eugen

Azi, va fi preluat în teste, de către TUP Turda,  noul autobuz electric de fabricație românească ATP Bus e-UpCity, care va fi prezentat pe pietonala din centrul localității, la ora 15.00, iar ulterior va fi în trafic.

Autobuzul va fi expus la ora indicată în zona pietonală din centrul istoric, vis-à-vis de fosta Judecătorie. Invitați să susțină conferința aici sunt Primarul municipiului Turda – Cristian Matei, directorul TUP Turda – Alin Popescu și președintele ATP Group – Mircea Cîrț.

Până în data de 25 august, e-UpCity va face parte din flota autobuzelor electrice ale TUP.

ATP Bus e-UpCity este produsul companiei băimărene ATP Trucks, a fost lansat anul acesta în data de 13 mai, iar prototipul are deschise sesiuni de testare în diverse orașe din țară. Azi va ajunge în Turda.

e-UpCity poate avea între 80 și 95 de locuri. Specificațiile speciale pot aduce, ca și nivel de omolgare, până la 95 locuri. Confortul este asigurat iar fiecare rută poate fi cât mai optimizată. Capacitatea de încărcare a bateriei permite ca ATP Bus să fie soluția excelentă în traficul urban: între 3 și 5 ore timp de încărcare normală, iar autonomia poate fi extinsă până la 360 km.

Despre ATP Bus: https://atp-bus.com/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2