Atletism, CM U18: Samuel Bucșă evoluează astăzi în finală la săritura în lungime. „Sper să fac o figură cât mai frumoasă și să obțin o poziție cât mai bună.”

foto_072017_samuel-bucsa

Astăzi, la ora 16:35, este programată finala la sărituri în lungime din cadrul Campionatelor Mondiale Under-18, competiție care se desfășoară pe stadionul Kasarani, din Nairboi, Kenya.

 

Atletul născut în Turda, intră în competiție cu a doua performanță a sezonului (7,63). Prima performanță a sezonului aparține cubanezului Maikel Vidal (7,85). În total, în finală participă 14 atleți.

Înaintea competiției de astăzi, Samuel Bucșă a declarat în exclusivitate pentru TurdaNews: „Mai sunt câteva ore și sunt plin de emoții. Știu că o să fie o concurență foarte mare între noi. Sper să fac o figură cât mai frumoasă și să obțin o poziție cât mai bună.”

Samuel Bucșă este campion național la tineret, cu o performanță de 7,49. Samuel Bucșă a câștigat concursul rezervat atleților până în 23 de ani, turdeanul având doar 17.

Este posibil ca întrecerea să fie transmisă în direct pe Eurosport, în funcție și de partidele de la Wimbledon și Turul Franței.

Competiția poate fi urmărită live pe pagina de facebook a Federației Internaționale de Atletism (IAAF): https://www.facebook.com/WorldAthleticsClub/?hc_ref=NEWSFEED

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top