m install
nello construct

Atenționare Cod Galben de inundații pentru râul Arieș. Până când este valabilă?

floris

Hidrologii au emis mai multe avertizări tip Cod Galben de inundații valabile pentru râuri din țară printre care și Arieș.

CODUL GALBEN de inundații este valabil de joi, 18 ianuarie 2024, ora 06.00 până vineri, 19 ianuarie 2024, ora 24.00.

Avertizările sunt valabile în contextul prognozei meteo și al posibilității ca zăpada depusă să se topească rapid o dată cu încălzirea vremii. Mâine spre exemplu în zona Turzii sunt anunțate și 10 grade C.

Este vizat segmentul : Arieş – bazin amonte S.H. Baia de Arieş (judeţul Alba).

Reamintim că specialiștii ANM au actualizat informare meteorologică de precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Aceasta este valabilă în perioada: 17 ianuarie, ora 15 – 19 ianuarie, ora 10

În intervalul menționat vor fi precipitații moderate cantitativ în vestul și nord-vestul țării. Va ploua, iar miercuri (17 ianuarie) în nordul Carpaților Orientali și pe crestele Munților Apuseni vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În zona de munte se vor acumula cantități de apă de 20…30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice și nord-vestice, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar în zonele montane înalte de 60…80 km/h.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: