ATENȚIE! Vin mașinile Google Street View! Ultima dată, au surprins toate prostituatele Turzii!

google

Începând de ieri, mașinile Google Street View au început cartarea în circa 100 de localități din România, pe străzi, autostrăzi și alte drumuri importante, mașinile Google Street View vor actualiza imaginile existente în prezent pe Google Maps.

Imaginile vor fi preluate la 360 de grade, în următoarele luni. Prin intermediul Street View, oamenii pot vizualiza imagini din multe locații ale lumii. Imaginile sunt folosite și în diverse aplicații ale Google, care permit direcționarea spre o anumită destinație.

La ultimele descinderi a mașinilor Gooogle Street View, prostituatele din zona Turzii au fost surprinse la ”produs”, în diverse locații.

prostituate

Citește și:

Prostituatele Turzii, surprinse la “produs” de mașina Google Street View!

Municipiile Turda și Câmpia Turzii au fost incluse pe hărţile Street View oferite de Google, începând cu anul 2013 (folosindu-se imagini captate în 2012), ceea ce înseamnă că o persoană poate face un tur virtual al oraşului, din orice colţ al lumii, chiar dacă nu a fost niciodată pe meleagurile noastre!

Până acum, s-au făcut 4-5 cartări de acest gen, în zona Turzii, iar pe baza imaginilor surprinse se pot face și comparații între anumite zone sau evoluția lor peste ani (dacă e cazul).

Mașinile Google Street View străbat periodic șoselele din România, pentru a asigura utilizatorilor aplicației gigantului american informații cât mai actuale despre străzi și împrejurimi.

La nivel mondial, mașinile Google Street View au surprins în multe zone prostituatele ”la produs”, atunci când au cartat diverse zone. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top