marian morar
m install
nello construct

ATENȚIE la ”țepele” de pe internet! Nu orice vă apare este ”de încredere”! Cazul ”Snap On Smile”

zamblau eugen

Un cititor al TurdaNews ne-a sesizat faptul că a fost păcălit în urma unei comenzi efectuate ”de pe Facebook”, după ce a văzut produsul Snap On Smile, care îi promitea că va avea o dantură frumoasă, la un preț mic.

”Snap-On-Smile este o coroană temporară 100% sigură, estetică, cu efect natural care poate fi folosită de oricine, indiferent de vârstă sau sex.”, este prezentarea produsului, așa cum apare pe internet.

Însă, în momentul în care a primit comanda acasă, prin curier, achitând cei 199 de lei, a avut surpriza să constate că, de fapt, în cutie erau niște… ”jucărioare”. Practic, o ”țeapă”.

”Am sunat la un număr de telefon, mi-au închis telefonul în nas. Am văzut și alte comentarii, pe Facebook, că este o mare țeapă. Eu am comandat produsul de pe Facebook, că acolo mi-a apărut. E clar că nu-mi mai recuperez banii. Dar, vă dați seama ce sume se adună de la mii de persoane care comandă? Măcar să afle și alții, din ceea ce am pățit eu, și să fie mai atenți”, ne-a spus cititorul.

Nu este clar dacă cel care este în spatele acestei ”țepe” se folosește de un produs, pentru a-i păcăli pe naivi. Cert este că cititorul nostru a comandat așa ceva, iar firma expeditoare apare One Outlet Ltd. Pachetul a fost trimis prin intermediul firmei de curierat DPD.

Fondatorul One Outlet Ltd figurează un bulgar, Stefan Kiryakov.

Numele lui apare și pe bonul de expediție al produsului comandat, care de fapt este o mare ”țeapă”.

Din nefericire, foarte mulți oameni dintre cei care accesează internetul nu au cunoștințele minime necesare pentru a se proteja de astfel de ”țepe”, majoritatea utilizând rețelele sociale pentru a intra în contact cu potențialele victime, care consideră Facebook sau alte platforme de acest gen, niște platforme ”sigure”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

49 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2