m install
nello construct

ATENŢIE! Accesarea site-ului TurdaLive.ro poate dăuna computerului dvs!

floris

Google a identificat un site local care poate dăuna computerelor dvs, în cazul în care decideţi să-l accesaţi. Este vorba de site-ul TurdaLive.ro, un site de ştiri locale.

La o căutare pe cel mai accesat motor de căutare, site-ul poartă precizarea Google, respectiv: "Acest site poate dăuna computerului dvs".

"Este important să vă simțiți în siguranță atunci când căutați pe web. Ne străduim să identificăm site-urile periculoase și să sporim gradul de protecție oferit utilizatorilor noștri. Sub titlul acelor rezultate ale căutării pe care le-am identificat ca site-uri ce pot instala software rău intenționat pe computer, apare următorul mesaj de avertizare:„Acest site poate dăuna computerului dvs.”

Dacă dați clic pe titlul rezultatului, se va afișa o pagină cu următorul mesaj de avertizare în partea de sus, în loc să fiți direcționat(ă) imediat la pagina web în cauză:„Avertisment – accesarea acestui site web poate dăuna computerului dvs.!”

Puteți alege să accesați respectivul site pe propriul risc. Pentru aceasta, copiați și inserați adresa web a acestuia direct în bara de adrese, apoi apăsați Enter de pe tastatură. Cu toate acestea, trebuie să știți că software-ul rău intenționat se poate instala adesea fără să știți și fără să fiți de acord, atunci când accesați aceste site-uri. Acesta poate include programe care șterg date din computer, fură informații personale precum parole și numere de carduri de credit sau modifică rezultatele căutări", precizează oficialii Google.

Site-ul a fost inclus pe "lista neagră" de Google.

Conform informaţiilor din culisele mass media locale, site-ul ar fi finanţat de liderul PSD Turda, Cristian Matei. De altfel, redactorul şef Emil Hălăştuan fiind cel care redactează comunicatele de presă semnate de "Biroul de Presă al USL Turda", ultimul comunicat de acest gen fiind expediat chiar în week-endul trecut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: