Atelierele de vacanță pentru copii la Filiala Oprișani s-au încheiat! Vezi cu ce s-au ales tinerii participanți!

C4F27ABD-5FDA-4BD4-8E4B-F5AD8503E35D

În perioada 16 August-9 Septembrie 2021 Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda a organizat în parteneriat cu Asociația „Împreună pentru voi” o serie de ateliere de creație, artă și îndemânare la Filiala Oprișani a instituției.

Organizatorii le-au pus tinerilor la dispoziție materialele necesare (hârtie colorată, cartoane, lipici, hârtie creponată, ierburi și  pentru a realiza cu răbdare și îndemânare, sub îndrumarea bibliotecarei Gabriela Oseacă, mămăruțe, ciupercuțe, iepurași, gheișă, peisaj cu maci, deslușind tehnici mixte, tehnica colajului și arta origami, tradiția japoneză care dă viață hârtiei.

„Pătrunzând în lumea fascinantă a creativității, am descoperit mânuțe îndemânatice și creative pentru realizarea celor mai frumoase lucrări. Creativitatea este un proces de învățare aparte, în care copiii au posibilitatea să își descopere pasiunile, să ia decizii și să se exprime liber.

Prin atelierele care au avut loc am dezvoltat creativitatea și antrenat răbdarea într-un cadru plin de bună dispoziție în care copiii au râs mult, și-au făcut noi prieteni, au dat frâu liber imaginației. I-am ajutat să aibă încredere în ei, să comunice mai uşor, să interacţioneze cu alţi copii, să-şi dezvolte creativitatea, să își descopere pasiunile şi talentele.”

La atelierele de azi, cei 11 participanți (Medeea, Elias, Rebeca, David, Ștefania, Dragoș, Andreea, Andrei, Larisa, Ștefan și Alexandru) au învățat să realizeze prin plierea cu măiestrie a hârtiei o gheișă.

Pentru că de săptămâna viitoare începe școala, astăzi s-au încheiat atelierele de vacanță, participanții primind din partea organizatorilor diplome și premii. De asemenea, participanții sunt așteptați la ateliere și în vacanța de iarnă.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comentariu
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top