t9 gelu

Atac suburban al T9/USR Turda la adresa jurnalistului Gelu Florea: ”îți taie mâna și îți ia ceasul”, ”muist”, ”sifilitic borât”!

Cei de la T9/USR Turda au declanșat un atac furibund la adresa jurnalistului Gelu Florea, după ce acesta a câștigat procesul în instanță împotriva lui Andrei Suciu (președinte al asociației T9 și vicepreședinte USR Turda), în care s-a demonstrat faptul că liderul USR a protejat jaful de milioane de lei de la Zoo Turda!

Cuvinte precum ”îți taie mâna și îți ia ceasul”, ”muist” sau ”sifilitic borât” au fost aruncate în spațiul public pe pagina asociației politice T9, cu scopul de a-l discredita pe jurnalist, speriați în urma unui sondaj intern în care intenția de vot pentru USR s-a prăbușit vertiginos, pe fondul adevărurilor incontestabile scoase la lumină de jurnalistul TurdaNews.

”Cei de la T9/USR Turda au declanșat atacurile la adresa mea… Știam că vor ajunge aici, nu numai pentru că sunt mârlani și neisprăviți, ci pentru că jaful de la Zoo Turda, pe care l-a protejat Andrei Suciu (președintele T9 și vicepreședinte USR Turda), a făcut să ”dispară” milioane de lei (facturi plătite pentru lucrări neexecutate!). Încep să înțeleg de ce a protejat acest jaf și de ce acum a ordonat atacul jignitor pentru discreditarea mea… Cred că e ”mânjit” până peste cap! ?

Citește: Cine l-a plătit pe Andrei Suciu și cu ce scop, după ce a plecat din Primăria Turda?! DOVEZI CLARE!

Instanța a stabilit că Andrei Suciu a protejat acest jaf din banul public! Iar asta îi aduce în stare de turbare, cu spume la gură și cu cuvinte triviale la adresa mea… ?
Asta este! Îmi asum ”pericolul” de a spune Adevărul! Nu dau înapoi! Și în curând voi demara un serial video despre dedesubturile pe care T9/USR Turda le are pe conștiință… Cu dovezi! ?

Citește: Tribunalul Cluj a spus clar: Andrei Suciu ascunde informațiile despre jaful de la Zoo Turda! Andrei, până când mai taci?!

Nu e prima luptă a mea cu politicieni de acest gen! Am luptat de când mă știu… iar turdenii știu asta! Nu plec capul! Și spun adevărul, oricât de dureros ar fi, oricât de mult aș avea de suferit, oricâte lături vor arunca asupra mea!
Cine va învinge?! Adevărul sau Politicienii?! Țineți aproape! Am început ”încălzirea”… ?
Fiți deștepți, gândiți singuri, nu lăsați pe alții s-o facă în locul vostru! Nu politicienii trebuie să vă spună ce trebuie să faceți și ce nu! Citiți argumentele și judecați singuri! Că nu sunteți plante, cum cred ei!

Citește: De ce Gelu Florea trebuie discreditat? Iată dovezile din instanță! Planul T9/USR Turda!, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook.

Atac jignitor la adresa TurdaNews și a presei locale

Cei de la T9/USR Turda au aruncat cu lături în TurdaNews, principala sursă de informație a turdenilor, ”e femeia cea mai accesată din bordelul jurnalismului turdean, lucru cu care proprietarul ei se laudă în gura mare în fața celor care îi apreciază prostituția intelectuală pe care o practică”, indirect și în toată presa locală (”bordelul jurnalismului turdean”), încercând să acrediteze ideea falsă că TurdaNews ar fi susținut din bani publici.

Gelu Florea, un jurnalist onest și transparent, a explicat cât se poate de clar atât modul în care se derulează contractele locale cu unele instituții, conform legii. Orice om, cu o inteligență medie și cu o capacitate de analiză minimă, poate înțelege că mass media funcționează prin publicitate, iar faptul că cineva cumpără spațiu publicitar, sub diverse forme, nu înseamnă că a cumpărat TurdaNews sau pe oricare jurnalist de la siteul de știri! O astfel de idee este absurdă și se bazează doar pe manipularea adepților lipsiți de inteligența minimă necesară.

Citește: Despre contractul cu CAA, total transparent! Iată adevărul!

De altfel, cu ocazia Zilei Libertății de exprimare (Ziua Mondială a Presei), jurnalistul Gelu Florea a explicat pentru toată lumea cum funcționează mass media, care sunt variantele posibile și cum funcționează concret TurdaNews, astfel încât să nu existe niciun dubiu și nicio posibilitate de a-i manipula pe cei care au o minimă inteligență.

Citește: Ziua Libertății Presei: Presa este atât de liberă pe cât vrea să fie!

De menționat că Asociația T9 și-a făcut o societate cu același profil de activitate ca TurdaNews, Cotidian de Turda SRL, societate administrată de Andrei Suciu, care a intrat în stare de faliment (nu se mai publică nimic) la niciun an de la lansare, liderul T9/USR Turda dovedindu-și astfel incapacitatea managerială.

Citește: Incapabilii de la T9, în frunte cu Andrei Suciu, și-au băgat societatea în pierderi!

Speriați că ”iobagii” useriști turdeni, s-ar putea deștepta, T9/USR Turda le cere să nu mai citească TurdaNews, pentru că ar spune minciuni: ”Dacă vreți să citiți minciunile și mizeriile inventate de Gelu Florea despre noi, citiți Turdanews”. Asta deși Gelu Florea a câștigat procesul cu Andrei Suciu, oficialul USR Turda, în care acesta a reclamat astfel de lucruri și și-a băgat avocați plătiți cu mii de euro în speranța că vor găsi o chichiță să câștige procesul cu jurnalistul turdean, care s-a apărat singur în instanță! Și nu au reușit, pentru că Adevărul a fost clar demonstrat!

Gelu Florea: Deja mojicia a prea mare! Voi face demersuri în instanță!

Supus unui adevărat linșaj din partea T9/USR Turda, cu cuvinte obscene și caracterizări menite să distrugă reputația sa de jurnalist și a publicației TurdaNews, jurnalistul turdean a anunțat că va face ceea ce nu a făcut niciodată până acum: îi va acționa în instanță pe cei care-l atacă, pe cei care-l supun unui adevărat linșaj menit să-i închidă gura, pe cei care doresc dispariția TurdaNews, pentru că este un site de știri incomod, care a dezvăluit un jaf de milioane de lei, jaf protejat de Andrei Suciu de la T9/USR Turda.

”Sunt făcut sifilitic, sunt făcut în toate felurile… Cred că e prea mult! Am două fetițe, am o familie, vă închipuiți cum se  simt acestea, mai ales că în viața mea u am avut nicio boală venerică?! Nu am apelat niciodată la atacuri suburbane de acest gen, nici la adresa lui Andrei Suciu (deși puteam s-o fac, având în vedere relația sa cu o angajată a Primăriei Turda, care este căsătorită), iar modul în care acești protectori ai jafului de la Zoo Turda au decis să mă determine să tac în fața lor, mă întărâtă și mai tare! Nu sunt genul care să fac vreun pas în spate! Am luptat și voi lupta pentru adevăr! Oricât m-ar costa asta! Însă, nu mai pot tolera la infinit astfel de derapaje în spațiul public, motiv pentru care anunț că iau în calcul acționarea lor în instanță, atât ca persoană fizică, cât și ca persoană juridică care deține TurdaNews. Deja e prea mult! În plus, Andrei Suciu trebuie să se pregătească pentru declarațiile pe care le va da la organele de cercetare penală în ceea ce privește favorizarea infractorilor, respectiv protejarea jafului de la Zoo Turda, lucru pe care l-am demponstrat în instanță, iar acum va urma latura penală a faptelor sale!”, a spus Gelu Florea.

TurdaNews a lansat un sondaj de opinie, în care îi întreabă pe turdeni ce poziție ar trebui să adopte jurnalistul Gelu Florea: să cedeze în fața politicienilor sau să continue să dezvăluie adevărurile dureroase ale societății, multe dintre ele ascunse de ochii opiniei publice.

Dacă vrei să răspunzi la întrebarea ”Ce credeți că ar trebui să facă jurnalistul Gelu Florea de la TurdaNews, după ce a câștigat procesul cu Andrei Suciu (T9/USR), demonstrând că acesta a protejat jaful de milioane de la Zoo Turda, iar T9/USR Turda au început să-l atace furibund, cu cuvinte gen ”sifilitic” etc?”, o poți face pe pagina de Facebook a TurdaNews, dând click AICI.

”În ultima perioadă, sunt atacat vehement, fără niciun argument care poate fi prezentat ca probă. Scopul acestor atacuri este discreditarea mea, ca jurnalist! Ăsta a fost principalul obiectiv al grupării T9/USR Turda, încă din primul moment în care am scris de jaful de la Zoo Turda, unde Andrei Suciu (președintele Asociației T9, gruparea ong-istă a USR Turda; simpatizat/militant declarat al USR Turda, fost candidat al acestui partid pentru Parlamentul României) a tăinuit fapte de natură penală, care rezultau dintr-un inventar pe care chiar el l-a făcut!

Au încercat să-mi închisă gura, cu amenințări, prin orice mijloace! Nu au reușit! Apoi m-au târât într-un proces în care și-au plătit avocați cu mii de euro, cu scopul de a mă ”pune pe butuci”, solicitându-mi daune de 10.000 de euro! M-am apărat singur în instanță, fără avocat, și am demonstrat că tot ceea ce am dezvăluit era real! Deci… nu au reușit nici așa să-mi închidă gura! Așa că acum recurg insistent la o metodă de denigrarede decredibilizare ca jurnalist, care va avea sorți de izbândă (ca impact în societate) doar dacă veți accepta minciunile lor, în detrimentul probelor mele cu care am câștigat în instanță!”, am scris în 31 mai 2019, prezentând inclusiv dovezi din dosarul din instanță, unde am demonstrat că eu eram victima linșajului lor public, declanșat după ce am scos la iveală faptul că Andrei Suciu a fost implicat în protejarea jafului de la Zoo Turda!

Citește: De ce Gelu Florea trebuie discreditat? Iată dovezile din instanță! Planul T9/USR Turda!

Comentarii

ULTIMELE articole: