Asociația The Da Vinci System: Nu toți eroii poartă capă! – Înscrie-te la tabăra Eroi în Devenire!

nello construct

Asociatia The Da Vinci System organizează în perioada 31 august – 4 septembrie, tabăra „Eroi în Devenire”, în cadrul căreia vor avea loc o serie de traininguri și workshopuri, cu scopul de a crește gradul de implicare civică în rândul tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș.

„Comunitatea noastră se pregătește să își întâmpine tinerii pasionați de voluntariat într-o aventură inedită în județul Cluj sau împrejurimile acestuia. Sub motto-ul „Nu toți eroii poartă capă! Unii poartă cu ei doar spiritul de aventurier, o dorință puternică de a face o diferență în comunitate și o sete de cunoaștere, iar asta este suficient pentru a fi un #ErouInDevenire!”, îi încurajăm pe toți cei dornici să își dezvolte potențialul să se înscrie în tabără.

Tabăra promite să ofere o experiență memorabilă și educațională, punând la dispoziția participanților o serie de activități intense de formare profesională și personală. Acestea vor cuprinde ateliere interactive menite să deschidă interesul pentru implicarea civică și vor aborda teme de actualitate ce vizează dezvoltarea comunității. Iar pentru mai multe detalii atât despre activități cât și topicul acestora, rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale organizației.”, transmit reprezentanții organizației.

Înscrierile se fac aici: https://forms.gle/QTbzuLtjsCXgK4scA.

Suntem dedicați să oferim un mediu prielnic pentru creșterea și dezvoltarea tinerilor noștri, încurajându-i să își descopere potențialul de lideri și activiști în comunitate’’, a declarat Iulia Cîmpean, coordonatorul proiectului „Eroi în Devenire”, Asociația The Da Vinci System.

Proiectul este finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură, cu o valoare totală de 500.000 euro.

Despre Asociația The Da Vinci System

Asociația The Da Vinci System este o organizație de tineret care oferă tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș oportunități de dezvoltare în domenii insuficient deservite. Având un istoric de opt ani de implicare, asociația a contribuit la formarea a întregi generații de tineri implicați, prin intermediul inițiativelor civice și de educație non-formală.

Tipuri de proiecte derulate: Inițiative care dezvoltă skill-uri STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) sau hard skills precum stăpânirea unor softuri de editare (Adobe Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, After Effects etc.), programare și web development.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: