fotografie TurdaNews

Asociația T9, condusă de USR-istul Andrei Suciu, nu răspunde la întrebarea: Câți bani are promiși pentru a distruge Potaissa Turda?

Asociația T9, condusă de USR-istul Andrei Suciu, evită să răspundă la întrebarea adresată public: Câți bani aveți promiși dacă distrugeți echipa de handbal Potaissa Turda?!

Deși am lansat această întrebare de câteva zile, în spațiul public, Asociația T9, care are sediul în aceeași încăpere unde are și USR Turda și este condusă de consilierul USR Turda, Andrei Suciu, a evitat să răspundă la întrebare. Se pare că le tremură vocea, numai la gândul că vor trebui să dea un răspuns.

Citește și:

Întrebare publică pentru cei din T9/USR Turda: Câți bani aveți promiși dacă distrugeți echipa de handbal Potaissa Turda?!

Insistența asociației pe acest subiect, respectiv cel al distrugerii echipei de handbal, prin tăierea finanțării, care este pe aceeași lungime de undă cu poziția USR Turda (deloc întâmplător), ar putea fi explicată de faptul că Andrei Suciu declară că trăiește, oficial, din indemnizația de consilier local, care (la fel de oficial), se ridică doar la vreo 1000 de lei pe lună?! Să fie o legătură între veniturile submedicore pe care le are Andrei Suciu, în totalitate din banul public al turdenilor, și încrâncenarea cu care încearcă distrugerea echipei de handbal Potaissa Turda, care recent a ieșit vicecampioana României și stă în fața altora care ar da bani mulți ca să se asigure de dispariția clubului turdean din prima ligă?!

Repet întrebarea pentru Asociația T9: Câți bani aveți promiși dacă distrugeți echipa de handbal Potaissa Turda?!

Ca să înțelegeți cu cine avem de-a face, vă spun doar că Andrei Suciu, președintele Asociației T9 și consilier local USR Turda, a realizat anul trecut venituri TOTALE oficiale de 1.702 lei (declarația integrală o puteți vedea AICI; vă reamintesc că în procesul meu cu el a fost vorba și despre unele inadvertențe cu conturile bancare, eu ridicând un semn de întrebare că au apărut niște bani după ce a apărat cu încrâncenare jaful de la Zoo Turda). Adică doar din banii pe care i-a luat ca indemnizație, după ce a fost ales consilier local (o scurtă perioadă).

Screenshot 2021 07 07 at 23.55.52

Nu am informații că în momentul de față ar avea alte venituri. Dar asta nu e o ”scuză” să cedezi tentației. Nu e o ”scuză” să-ți faci scop din punerea pe butuci a sportului turdean!

Andrei Suciu a mai fost implicat într-o ”neclaritate financiară” de acest gen, pe vremea când apăra cu îndârjire aflarea oricărei informații despre jaful de la Zoo Turda. A apărat cu îndârjire detaliile pe care le știa, preferând să se expună (ca și acum) mai degrabă oprobiului public. Ce credeți?! Care ar fi ”motivul”?! El știe că îl știm și asta îl sperie cel mai tare!

Citește și:

Cine l-a plătit pe Andrei Suciu și cu ce scop, după ce a plecat din Primăria Turda?! DOVEZI CLARE!

Într-o țară normală, faptul că Andrei Suciu a ascuns acele informații, are conotații penale. Este adevărat, și în Codul penal din România fapta sa este considerată una de natură penală. Cu toate acestea, nimeni nu l-a ”deranjat”, iar organele abilitate s-au făcut că ”nu văd” problema. Probabil, trebuie să se prescrie toată mizeria, că altfel Andrei Suciu ar risca să fie înfundat după gratii, având în vedere amploarea jafului și încrâncenarea cu care a apărat informațiile concrete privind amploarea financiară a acestui jaf.

Precizăm că vom publica ORICE punct de vedere transmis de Asociația T9, prin președintele asociației, USR-istul Andrei Suciu, în cazul în care vor considera că sunt necesare anumite clarificări. Ce e cert este că ei au citit ceea ce am scris eu în urmă cu câteva zile și… NU AU DAT NICIUN RĂSPUNS, evitând subiectul! De ce oare?! Andrei, o să vedem din nou niște bani apăruți în contul tău, de ”nicăieri”?!

Comentarii

ULTIMELE articole: