Asociația T9 a demarat campania electorală mascată, pentru alegerile din 2020!

foto_102017_t9-intalnire

Asociația T9 a organizat vineri seara o primă întâlnire, din seria celor care vor face parte din campania electorală mascată a asociației, în perspectiva alegerilor locale din anul 2020, respectiv o serată cultural-muzicală, organizată la restaurantul Rusalca.

 

La întâlnire au fost invitați Ioan Cuc – proaspăt cetățean de onoare al Turzii (împreună cu ansamblul Comorile Turzii), jurnalistul Sabin Gherman (care în campania electorală de la ”locale” l-a susținut pe reprezentantul T9), Dora Fodor – profesor la liceul maghiar din Turda și președinte al Asociației Amicii Noștri). De asemenea, la întâlnire a participat Daniel Doboș, fost candidat USR la alegerile parlamentare (dovedit ulterior că a suferit o condamnare în Germania, pentru uciderea a 2 persoane), jurnalistul turdean Horea Hudrea, dar și alți membrii ai USR Turda.

Citește și:

TurdaNews a avut dreptate! Președintele USR Turda, Daniel Doboș, a făcut închisoare pentru uciderea a 2 persoane!

Confom unor surse din interiorul asociației, un scop mascat al întâlnirii culturale româno-maghiare a fost și promovarea desprinderii Ardealului de România, cu ocazia împlinirii centenarului unirii principatelor românești (la 1 decembrie 1918 se împlinesc 100 de ani de la unirea tuturor principatelor române, într-un singur stat), moderatorul acestei întâlniri, jurnalistul Sabin Gherman, fiind cunoscut pentru poziția sa în acest sens.

Asociația T9 constituie ”masca” sub care se ascund interesele politice ale USR Turda, ambele entități având sediul în aceeași locație. De altfel, chiar unul dintre vicepreședinții USR Turda a recunoscut că există o relație bună de colaborare între T9 și USR Turda, iar ziarul înființat de Asociația T9, respectiv Cotidian de Turda, este un vehicul electoral folosit din plin de USR.

Inițial, T9 a fost înființată ca o facțiune civică a PNL Turda, însă ulterior s-a desprins de PNL, membrii T9 candidând la alegerile parlamentare de la finalul anului 2016 pe listele USR. La alegerile locale din 2016, T9 a avut candidat doar pentru funcția de primar, în persoana lui Andrei Suciu, fost funcționar al Primăriei Turda, angajat pe vremea primarului Tudor Ștefănie. Andrei Suciu a încheiat cursa electorală pe locul 2.

Între timp, personalitatea lui Andrei Suciu a devenit una controversată, după ce în presă au apărut documente privind implicarea sa în mușamalizarea și ascunderea adevărului despre dispariția unor sume impresionante de bani de la lucrările care se efectuau la Zoo Turda, lucrări care ulterior au fost abandonate, iar acum obiectivul turistic zace neterminat.

Citește și:

VIDEO – S-au lămurit lucrurile: Pe Andrei Suciu (T9) nu-l interesează să afle vinovații jafului de la Zoo Turda! De ce oare?!

Foto: Cotidian de Turda.

UPDATE:

Ioan Cuc, unul dintre cei invitați la întâlnirea organizată de Asociașția T9, ne-a transmis un drept la replică în care afirmă că nu a avut habar că Asociația T9 a fost organizator și că lui nu i s-a spus așa ceva!

Citește:

Precizări transmise de Ioan Cuc: Nu am știut că este o acțiune organizată de Asociația T9!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top