violența prin ochii tăi

Asociația Potaissa Art vine cu un nou concurs al cărui premiu este ZÂMBETUL

Asociația Potaissa Art vine în atenția cetățenilor turdeni cu un concurs al cărui premiu este neobișnuit. Concursul, intitulat „Ignoranța face victime” este un concurs prin prisma căruia se dorește combaterea violenței sub toate formele ei. Premiul concursului este zâmbetul, organizatorii fiind de părere că oamenii participă la concursuri doar pentru premii în lei și uită de scopul adevărat pentru care se află acolo. 

„Ce legătură are acest ”concurs” cu violența? Te provoc să trimiți una sau mai multe lucrări la adresele de mai jos și să îți dai seama singur că zâmbetele venite cu drag, din adâncul sufletului, pot opri pentru câteva momente sentimentele care provoacă violență. Da, nu vei vedea zâmbetele celor aflați în situațiile vulnerabile, iar asta este o altă provocare pentru tine. Tu trebuie să știi că acei oameni vor zâmbi și că le vei lumina ziua. Așa, vei zâmbi și tu, doar gândindu-te și neașteptând ceva înapoi.” a declarat Dragoș Pleșa, unul dintre organizatori. 

Participarea poate fi cu: 

  • Lucrări plastice
  • Clipuri video 
  • Fotografii

Cei ce doresc să participe la acest concurs, pot trimite lucrările, ce vor fi postate public, până la data de 19.07.2021, ora 23.00, la: 

E-mail: potaissaart@gmail.com

Facebook: Asociația Potaissa Art / Ignoranța face victime

Instagram: potaissaart / ignoranta.face.victime

Pentru mai multe informații: 0756415620 

Comentarii

ULTIMELE articole: