ASOCIAȚIA AUTISM CÂMPIA TURZII anunță lansarea proiectului cu titlul “Importanța echipei multidisciplinare în recuperarea copilului cu tulburare din spectrul autist”

autismCt-01

ASOCIAȚIA AUTISM CÂMPIA TURZII anunță lansarea proiectului cu titlul “Importanța echipei multidisciplinare în recuperarea copilului cu tulburare din spectrul autist”.

Proiectul beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2021, în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, și a HCL nr. 105/ 2019 și HCL nr. 75 / 2021 .

Proiectul se va desfășura în perioada 20.09.2021 – 02.12.2021 și beneficiază de  cofinanțare din partea autorității finanțatoare în valoare de 70.000 lei. Valoarea totală a proiectului este de 80.000 lei, din care contribuția beneficiarului este de 10.000 lei.

Proiectul răspunde nevoilor grupului țintă format din 33 de copii diagnosticați cu tulburare din spectrul autist, 7 copii cu alte tipuri de dizabilități, 100 de adulți, părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist, 150 de cadre didactice din cadrul grădinițelor și școlilor din Câmpia Turzii, 10 voluntari și comunitatea locală.

Obiectivul general al proiectului este regenerarea capacității de emulație și reacție a comunității prin actul artistic/științific/sportiv/social. Obiectivele specifice sunt:

♦ implementarea unor măsuri suplimentare privind dreptul persoanelor vulnerabile de a beneficia de servicii sociale adecvate

♦ mobilizarea resurselor existente la nivelul comunității pentru dezvoltarea capacității individuale a persoanelor vulnerabile

♦ creșterea calității vieții persoanelor vulnerabile

♦ promovarea principiilor de coeziune și includere socială

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top