Asociaţia de Consumatori din Turda s-a întâlnit cu presa

nello construct

Prima întâlnire a Asociaţiei de Consumatori Turda cu reprezenţanţii presei (de când s-a schimbat conducerea), a avut loc astăzi. Pe lângă amabilităţile schimbate între cele două părţi, s-au discutat şi lucruri concrete de genul : problemelor pe care turdenii le reclamă sau nedumeririle pe care aceştia le au legate de legislaţia in domeniul protecţiei consumatorilor.

 

Faţă de anul trecut a crescut numărul sesizărilor. Dacă anul trecut s-au înregistrat 271 de sesizări anul acesta, până în prezent au apărut în evidenţele asociaţiei, 306 sesizări, cu 35 mai multe ca în 2008. “ Şi asta în condiţiile în care noi în luna aprilie, mai, iunie am avut activitate mai redusă, având în vedere şi plecarea doamnei Marta Baltagă”, spune Ioan Chiorean, actualul şef al Asociaţiei de Consumatori din Turda.

 

Dacă ne raportăm la grupele de sesizări: produsele de folosinţă îndelungată reclamate au fost în număr de 144, prestări de servicii 37, produse alimentare deteriorate sau cu termen de valabilitate expirat – 15, servicii publice –8, servicii financiare – 17, utilităţi publice –16, relaţii de proprietari –9, produse de uz curent –6, servicii turistice –1. De asemenea au existat şi sesizări telefonice, în număr de 68.

 

Asociaţia a colaborat şi cu Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Corpul de Control Comercial al primăriei şi alte organe cu atribuţii de control.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: