marian morar
m install
nello construct

ASA CONS din TURDA, implicată în realizarea centrului de echitație de la Salina Equines

zamblau eugen

Reprezentanții fabricii turdene ASA Cons se implică într-un nou proiect. Este vorba despre edificarea centrului de echitație de la Salina Equines.

„ Centrul de echitație Salina Equines prinde formă, ne bucurăm că am putut contribui cu structura prefabricată la această clădire impresionantă” scriu cei de la ASA CONS pe contul de Facebook.

Reamintim că Centrul Sportiv Salina Equines oferă condiții excelente pentru practicarea echitației, pentru mici și mari. Pentru lecțiile de inițiere în călărie, instructorii pricepuți ai centrului aleg caii antrenați special pentru cei la început de drum în echitație. În plus, vă punem la dispoziție cai pentru plimbări cu trăsura sau pentru atelaje.

„În prezent, centrul deține aproximativ 30 de cai și ponei proprii, oferind, în paralel, servicii premium de pensiune pentru caii clienților noștri.

O parte dintre caii noștri sunt antrenați de instructori experimentați pentru participarea la competiții naționale și internaționale” anunță cei de la Biniște și Cai.

Revenind la ASA CONS Turda, societatea se ocupă și de construcția celei mai mari ferme de reproducție de porci din Europa.

Cea mai mare fermă de reproducție de porci din Europa va funcționa, în curând, în comuna Semlac, județul Arad. Conform agrointel.ro, proiectul va avea 6 corpuri, cu o suprafață totală de 23.000 de metri pătrați.

Antreprenorul general este o societate din Arad, PAB România, iar ASA Cons din Turda, se ocupă de livrarea prefabricatelor.

Citește și:

Fabrica ASA CONS din TURDA, implicată într-un nou proiect unic!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2