marian morar
m install
nello construct

Așa ceva… A furat tomberonul cu gunoi din fața unui magazin din Turda! (VIDEO)

zamblau eugen

Un bărbat, încă neidentificat, a furat aseară tomberonul cu gunoi din fața unui magazin situat pe strada Ștefan cel Mare din Turda, după care s-a îndreptat în direcția Dedeman.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar proprietarul magazinului este convins că în cele din urmă făptașul va fi identificat. Mai ales că tomberonul are și un CIP pentru localizare, fiind un tomberon special primit de la Supercom.

”Am avut un incident: ne-a fost furat din fața firmei tomberonul cu tot cu gunoiul din interior. Incidentul s-a petrecut duminică la ora 21:50, în fața sediului firmei de pe strada Ștefan cel Mare nr 37. Containerul are cip și s-a trimis la firma Supercom și ei urmează să îl identifice.”, a precizat reprezentantul societății.

Cei care au informații despre persoana care a săvârșit această faptă sau știu unde se află acest tomberon furat, sunt rugați să se adreseze firmei sau Poliției.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2