fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

misa ro

Clubul de handbal Potaissa Turda a anunțat faptul că s-a despărțit de coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu. Informația a apărut pe pagina de facebook a clubului turdean.

Am legat prietenii, am jucat handbal la un nivel ridicat si am trăit o experiență frumoasă din toate punctele de vedere. Sunt multe amintiri frumoase, dar prima care îmi vine minte este primul meu meci, contra Stelei la București. Meci câștigat de noi, după loviturile de la 7m.

M-am simțit foarte bine la Turda, datorită în primul rând colectivului și profit de această ocazie să le mulțumesc încă o dată pentru cum m-au primit și tratat, dar si prieteniilor pe care le-am legat în afara handbalului.” a declarat Mișa pentru ahcpotaissa.ro

De asemenea, jucătorul a transmis și un mesaj suporterilor: „Vreau să le mulțumesc pentru susținerea lor necondiționată, și să le urez multă sănătate, pentru a putea fi alături de echipă în sezoanele viitoare”

Mihai Rohozneanu a semnat cu Potaissa Turda în toamna anului 2019, echipă cu care a câștigat medaliile de bronz în acest sezon.

Rohozneanu este al treilea jucător care pleacă de la Potaissa Turda în această vară, clubul turdean despărțindu-se și de Dragoș Iancu, dar și căpitanul Nenad Savic, jucător care s-a retras din activitate.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate