m install
petlinii
nello construct

Handbal: Potaissa Turda pierde duelul cu Steaua și ratează Final Four-ul Cupei României

floris

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 34-36, în fața celor de la Steaua București, într-un meci care a contat pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României.

Începutul partidei a fost unul extrem de echilibrat (7-7, min 12). Steaua a fost prima care a reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj (8-10, min 17). Jucătorii antrenați de Marius Stavrositu au continuat să forțeze, mărindu-și diferența la cinci goluri (12-17, min 23).

Finalul primei reprize a aparținut Turzii, „magnificii” reușind să se apropie la două goluri până la pauză (19-21).

Potaissa a început excelent repriza a doua și a reușit să marcheze primele patru goluri (23-21, min 35). Diferența s-a menținut până în minutul 39, când Steaua a reușit să egaleze (25-25). Finalul de meci a fost unul extrem de echilibrat, cele două echipe alternând la conducere.

Cea mai controversată fază a întâlnirii s-a petrecut în ultimul minut, când Steaua avea un gol avans și atacul. Mingea l-a lovit în picior pe un jucător de-al steliștilor, însă observatorul Radu Chirvase a indicat faptul că Stavrositu a cerut time-out înainte de „picior”.

După reluare meciului, steliștii au reușit să ducă atacul până la final și a reușit să se impună, scor 36-34.

Potaissa Turda a reușit în acest sezon să câștige medaliile de argint în Liga Zimbrilor și va evolua în sezonul viitor în European Handball League.

POTAISSA TURDA – STEAUA BUCUREȘTI 34-36

Potaissa Turda: Ghiță (8 goluri), Dumitriu (5), Cîntec (4), Dragas (4), Thalmaier (3), Lazăr (2), Talas (2), Pavel (2), Szoke (2), Pop (1), Ghivil (1).

sursă foto: Răzvan Păsărică/Action Foto

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda