fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Samuraii Turdeni

Clubul Sportiv Samurai Turda, a participat sâmbătă și duminică 22-23.05.2021 în Sala Sporturilor din Brașov la Campionatul Național +13 ani FRK WUKF.

Aproape 400 de sportivi din 53 de cluburi și 116 echipe au luat startul la această competiție.

Lobonț Diana, Oprea Diana, Rus Alexandra, Voica Andreea, Câmpean Rareș, Luca Denis, Nașcu Tudor și Silvasan Lucas antrenați de Paul Cățănaș au fost cei care cu ambiție și multă muncă s-au aliniat la startul acestui Campionat.

5 din 8 au reușit să urce pe podiumul competiției: 1 medalie de argint a cucerit Alexandra Rus

1 medalie de bronz pentru Lucas Silvasan, 3 medalii de argint a adus acasă echipa de fete formată din Oprea Diana, Lobonț Diana și Voica Andreea.

Cu speranța că acest campionat este primul care deschide seria de competiții din acest an, Samuraii Turdeni trec la treabă și promit că vor deveni din ce in ce mai buni.

A fost un an greu, un an atipic pentru orice sportiv, însă, cu ajutorul oamenilor din jurul clubului, a părintilor, a Primăriei orașului Turda și a domnului Primar Cristian Matei, dar și  a Companiei de Apă Arieș Turda am reușit să finalizăm sala de sport în care  clubul nostru iși desfasoară activitatea, în fiecare marți și joi între orele 17-19(începători și avansați) și luni,miercuri și vineri între orele 17-19:30( avansați și profesioniști)în Turda Nouă, pe strada Ion Corvin nr 6.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către Primăria Municipiului Turda și domnului Primar, Companiei de Apă Arieș și nu în ultimul rând firmei Maxim Invest care a făcut posibilă deplasarea sportivilor noștri la Brașov.

Mulțumim tuturor!

             

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate