fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

stadion municipal odorheiu secuiesc

Într-o partidă jucată la Odorheiu Secuiesc, reprezentanta județului Cluj la barajul de promovare/menținere în Liga 3, Viitorul Cluj, a pierdut cu scorul de 5-6, după executarea loviturilor de pedeapsă, cu cei de la Dinamo Bacău.

După expirarea celor 90 și 120 de minute din timpul regulamentar de joc, scorul a fost 2-2.

Totuși este foarte interesant cum echipa clujeană a ajuns sa joace la acest baraj, deoarece cu o zi înainte de disputarea acestui meci, Comitetul Executiv al AJF Cluj a refuzat validarea rezultatelor din mini-campionatul desfășurat în urma căruia cei de la Viitorul Cluj  au terminat pe prima poziție. 

La ședința respectivă,președintele AJF Cluj, Vasile Marc, dar și membrii Mircea Ciglenean și Dănuț Tofan, s-au abținut să voteze validarea rezultatelor competiției, doar Ioan Maja fiind singurul care a votat pentru validare. Un alt membru care a fost până  atunci reprezentantul echipelor din Liga a IV-a, Paul Pintilie, a ales să demisioneze, neparticipând astfel la vot.

Rămâne de văzut acum care vor fi repercusiunile după acest incident, dar mai importante se pare că sunt alegerile ce se vor desfășura sâmbătă 15 mai, în urma cărora vom afla noua conducere a AJF Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate