fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

minge fotbal

În Liga 4 a județului Cluj s-au disputat 4 etape din cele 6 ale sezonului regulat, în condițiile în care au fost doar 4 echipe înscrise în sezonul 2020/2021, care a debutat abia în a doua parte a lunii aprilie 2021, din cauza pandemiei care a blocat desfășurarea competițiilor în ”fotbalul mic”.

După 4 etape, 2 echipe s-au desprins în fruntea clasamentului și își vor disputa întâietatea pentru participarea la barajurile pentru promovarea în Liga 3 de fotbal.

Este vorba de Academia de Fotbal Viitorul Cluj și Suporter 2.0 Cluj, ambele echipe totalizând 9 puncte în acest moment, avantaj având Viitorul Cluj, care are un golaveraj mai bun. Cele două echipe au jucat între ele ambele meciuri ale acestei ediții de campionat. În primul s-a impus Suporter 2.0 cu 1-0, iar în cel de-al doilea a învins Viitorul Cluj cu 3-1. Celelalte două formații participante, Academia de Fotbal Florești și AMEFA Cluj nu mai pot pune probleme pentru primele 2 locuri.

Intersant este că Viitorul Cluj este formată, cu foarte mici excepții, din jucători foarte tineri, care au maxim 19 ani. Cei de la Suporter 2.0 Cluj îl au președinte pe jurnalistul clujean Liviu Alexa, care deține mai multe siteuri de știri și postul tv NCN.

Practic, între cele două echipe se va juca un meci decisiv, pentru stabilirea locurilor 1 și 2, respectiv desemnarea campioanei juțețului Cluj, la nivelul Ligii 4, care va merge la barajele pentru promovarea în Liga 3.

Conform FRF, câștigătoarele campionatelor din Liga 4 vor juca un meci de baraj între ele (perechile între județe urmând a fi anunțate), iar apoi câștigătoarele vor disputa un alt baraj cu cele mai slab cotate echipe care au activat în Liga 3, câștigătoarele acestor meciuri primind dreptul de a evolua în următoarea ediție a Ligii 3 de fotbal (2021/2022). 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate