fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

interviuri ungheni

Sticla Arieșul Turda a evoluat ieri în ultimul meci oficial al sezonului 2020-2021, reușind să se impună pe terenul celor de la Unirea Ungheni, scor 3-0.

A fost o primăvară excelentă pentru formația turdeană, care a reușit să câștige patru meciuri, a remizat în alte trei și a pierdut un singur joc. De asemenea, Florin Dan a obținut și titlul de golgheter al seriei, reușind să marcheze 15 goluri.

La finalul meciului de la Ungheni, antrenorul formației turdene, Artur Podar, ne-a declarat: „A fost un meci frumos, băieții au jucat foarte bine. Un rezultat meritat după aspectul jocului. Acum urmează vacanța, să îi lăsăm pe băieți liberi, merită o săptămână, mai ales că vin și sărbătorile. Ce poate fi mai frumos decât să încheiem cu o victorie în deplasare? E prea devreme să vorbim despre sezonul viitor, să facem o analiză clar, să vedem ce obiective se stabilesc. Un mare plus, în această primăvară, a fost atitudinea băieților și acest lucru s-a văzut la fiecare meci. Cred că un minus a fost în ultimele două jocuri, când a apărut o oarecare relaxare și din această cauză am și primit atâtea goluri.

Conducerea turdeană trebuie să negocieze un nou contract cu Florin Dan, înțelegerea actuală urmând să expire în această vară, iar golgheterul seriei nu va duce lipsă de oferte.

Golgheterul seriei, Florin Dan a declarat: „Nu e niciun secret faptul că am marcat atâtea goluri. E munca echipei, eu nu am făcut mare lucru, doar să bag mingea în poartă. Nu știu ce s-a schimbat în iarnă, cred că atitudinea și am tratat mai serios meciurile. A venit și Cordoș în defensivă, iar în fața am marcat cam la fiecare ocazie avută.

Acum vreau doar o vacanță. O să văd ce oferte o să am, contractul mi se încheie acum în vară și vedem. Există posibilitatea să continui în altă parte.”

Unul dintre veteranii echipei, Alexandru Savu ne-a declarat: „Cred că am terminat al șaselea sau al șaptelea sezon la Turda. Sunt destul de obosit, a fost un sezon atipic, chiar dacă au fost puține meciuri. Devine din ce în ce mai greu să țin pasul cu colegii mai tineri. A fost un sezon ciudat, cu teste pozitive, meciuri puține, meciuri amânate care ne-au scos din ritm. Așa a și început sezonul, mulți dintre noi fiind pozitivi la acest virus. Dar, până la urmă am terminat cu capul sus și am reușit să ne depășim obiectivul, pentru că în iarnă, nici măcar noi nu ne așteptam să terminăm pe locul 4. Am avut onoarea să lucrez cu doi antrenori foarte buni pentru acest nivel, atât Costică Olariu, cât și Artur Podar, ambii având ideilor lor, stilul lor. În toamnă ne-a lipsit puțină încredere, iar după meciul de la Reghin ne-a deblocat psihic.”

Primele meciuri oficiale ale sezonului 2021-2022 ar urma să înceapă în luna august, când sunt programate primele tururi ale Cupei României.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate