fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ariesul mv gilau

Federația Română de Fotbal (FRF) a dat publicității modul de desfășurare a sistemului de menținere/promovare în liga a treia din acest sezon.

În primul rând, din liga a treia nu va mai retrograda nimeni direct. Se vor juca doar meciuri de menținere în liga a treia.

Partea ciudată vine însă la nivelul ligii a patra. Conform liga2prosport.ro, competiția ligii a patra trebuie încheiată peste fix o lună! Pe 8 mai, AJF-urile trebuie să anunțe campioanele județene, echipele care vor participa la un prim baraj.

Ca lucrurile să fie și mai complicate, pentru ca acel județ să aibă o participantă la baraj, trebuie ca acea echipă să aibă minim 7 jocuri disputate, într-o competiție cu minim patru echipe care să înceapă și să termine campionatul. Adică, după o pauză de un an și o lună, în fix 31 de zile, o echipă trebuie să joace șapte partide pentru a participa la baraj.

Teoretic, cele 42 de câștigătoare ale ligii a patra, vor juca un baraj între ele, pe teren neutru.

Cele 21 de echipe rămase în competiție, vor juca un alt baraj de promovare, contra unei din liga a treia (echipele care termină pe 9 și 10, precum și cel mai slab loc 8, vor juca un baraj de menținere în liga a treia).

E greu de crezut că județul Cluj va putea face pe „repede înainte” o competiție cât de cât de calitate, cu șapte meciuri (pentru o echipă) în 31 de zile, în condițiile în care nu s-a mai jucat niciun meci oficial de mai bine de un an.

Regulamentul întreg îl puteți găsi aici: https://bit.ly/3mBeTJ1

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate