fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 03 28 at 17.59.07

Antrenorul de tenis de câmp, Petru Santeiu, se încăpățânează să șlefuiască talente, într-o perioadă destul de dificilă și fără nicio susținere financiară. Ultima sa ispravă este cu o fetiță de aproape 9 ani, care în mai puțin de 2 ani de pregătire, a ajuns să câștige două turnee, într-o singură săptămână!

Pe terenul situat în Parcul Central din Turda, acolo unde își are ”baza” antrenorul turdean, poate se scrie povestea unei viitoare campioane.

”Fiecare om poartă în sufletul lui o poveste, nu te grăbi să o judeci până nu o citești. În iunie 2019 încep tenisul cu o fetiță de 7 ani, CĂLUGĂR DIANA MĂDĂLINA dintr-un sat aflat la 36 km de Turda. Cu multă muncă, ambiție și totală dăruire pentru acest sport.

Începând din februarie 2020, participă la 7 turnee. Reușește în scurt timp să joace 2 finale la roșu, 1 finală la portocaliu, 2 finale la verde și 2 semifinale la verde.

Anul 2021, după o pregătire bună, câștiga turneul de la Cluj în 21 martie. În 27 martie lovește din nou și câștigă turneul de la Tg. Mureș. Cu mari sacrificii, cu deplasări de 70 km aproape zilnic și fără sponsori, este ceva bun!”, a spus antrenorul Petru Santeiu.

Petru Santeiu este singura persoană care a primit distincția de ”Cetățean de onoare”, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii! În ultimii ani, a concurat la competiții rezervate veteranilor, naționale și internaționale, și a reușit să cucerească multe trofee de campion, fie la individual, fie la dublu.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate