fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

triunghiular turda

Stadionul „Municipal” din Turda a găzduit astăzi un mini-turneu, la care au participat formațiile Sticla Arieșul Turda, Someșul Dej și CS Ocna Mureș. S-a jucat în sistemul „fiecare cu fiecare”, durata unei partide fiind de 45 de minute.

Primul meci s-a jucat între Sticla Arieșul Turda și Someșul Dej, iar turdenii au început bine partida, având posesia în primele cinci minute ale meciului, fără a crea mare pericol la poarta celor de la Someșul.

Încetul cu încetul dejenii au început să pună stăpânire pe meci și au reușit să deschidă scorul în minutul 26, după un penalty transformat de Colța.

Turdenii au replicat prin Salcău, jucător care a avut două acțiuni la poarta Dejului, ambele încheiate dezamăgitor.

Pe finalul meciului, Visic a reușit să dubleze avantajul celor de la Someșul Dej.

Artur Podar a trimis în teren următorul 11: Onciu – Chiș, Indreica, Cordoș, Manu, Hetea, Savu, Paleoca, Salcău, Dan, Busuioc.

Meciul al doilea, disputat între Someșul Dej și CS Ocna Mureș, s-a încheiat cu victoria formației din Alba, scor 1-0, după un gol marcat de Haiduc.

Meciul al treilea s-a disputat între Sticla Arieșul Turda și CS Ocna Mureș.

Oaspeții au început mult mai bine meciul și au avut posesia, încercând să împingă jocul cât mai mult spre poarta turdeană.

Ocna Mureș a deschis scorul în minutul 18, prin Cioară care a marcat în urma unei faze fixe. Înainte de gol, presiunea era mare la poartă turdeană, oaspeții având trei cornere consecutive.

Marea ocazie a Turzii a venit în minutul 30, când Lemnaru a lovit doar bara transversală în urma unui șut din interiorul careului.

Golul de 2-0 al jucătorilor din Alba a venit în minutul 39, când același Cioară a transformat o lovitură de la 11m, după o greșeală mare a lui Botezan.

În meciul cu CS Ocna Mureș, Artur Podar a trimis în teren următorul 11: Pop (Botezan) – Marcu, Paleoca, Cordoș, Chiș, Savu (Tothăzan), Vescan, Cobârzan, Ciurcui, Salcău, Lemnaru.

A fost un turneu la care formația turdeană nu a arătat deloc bine, cu doar șase zile înaintea meciului de la Reghin. Marea problemă a echipei antrenate de Artur Podar, a fost de la mijloc în sus, Arieșul Turda având o singură acțiune cu adevărat periculoasă în cele 90 de minute (bara lui Lemnaru).

Venirea lui Cordoș este, cu siguranță, un plus pentru defensiva turdeană, implicarea jucătorului clujean văzându-se și în jocurile de azi. Chiar dacă Turda a primit patru goluri azi, doar unul a fost din acțiune clasică (două din penalty și unul din fază fixă).

Rămâne de văzut care va fi primul 11 aliniat de Artur Podar în meciul cu Reghin, în special în zona juniorilor. Singurul junior care este sigur de locul său în primul 11 pare să fie Onciu, portarul care a apărat în nouă din cele zece etape de până acum. De asemenea, în atac, Raul Busuioc are șanse să joace titular în meciul de vineri, alături de Florin Dan.

O altă problemă este și la nivelul fundașilor centrali. E clar că Florin Cordoș va fi titular, marele semn de întrebare fiind asupra perechii sale din centrul defensivei: Ionescu, Cimpoeșu sau Indreica?

Cel mai probabil, partida dintre Avântul Reghin și Sticla Arieșul Turda va fi în direct pe TurdaNews, vinerea viitoare, de la ora 15:00.

;

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate