fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ariesul ocna

Sticla Arieșul Turda a pierdut astăzi, scor 1-4, confruntarea amicală cu CS Ocna Mureș.

Disputată pe terenul „Ceramica”, pe o suprafață de joc plină de bălți, partida a fost una care a demonstrat că mai este încă mult de lucru la formația turdeană, deși mai sunt doar trei săptămâni până la începere campionatului.

Turdenii au primit gol în minutul 3, când Goronea a executat perfect un corner, direct pe poartă, iar Onciu nu a reușit să respingă. George Goronea a fost transferat la Ocna Mureș de la CSO Cugir în această iarnă, deși jucătorul era în negocieri avansate cu Sticla Arieșul Turda, acesta locuind chiar în Turda.

Arieșul a replicat rapid, Svichi reușind să restabilească egalitatea după doar trei minute de la golul de 0-1.

În minutul 19, oaspeții au lovit bara, șutul fiind deviat. Din cornerul rezultat, același Goronea a reușit să marcheze al doilea gol al său, după o neînțelegere în defensiva turdeană.

Arieșul a reușit să echilibreze meciul, însă jucătorii turdeni au ratat de două ori egalarea, la ocaziile lui Busuioc (min 29) și Svichi (34).

Pe finalul primei reprize, Cristea a reușit să marcheze pentru Ocna Mureș, stabilind și scorul pauzei.

Partea secundă a fost mai echilibrată, Turda având posesia mai mult, însă marile ocazii le-au aparținut tot oaspeților.

Singurul gol al reprizei secunde a venit tot în urma unui corner, Isac reușind să marcheze.

S-a terminat 1-4 și Sticla Arieșul Turda mai are la dispoziție trei săptămâni pentru face reglajele înainte primului meci de campionat. Următoarea partidă amicală va avea loc sâmbătă viitoare (ora 11:00), contra celor de la CSM Satu Mare.

STICLA ARIEȘUL TURDA – CS OCNA MUREȘ 1-4 (Svichi / Goronea 2, Cristea, Isac)

Sticla Arieșul Turda: Onciu – Pîrv, Cimpoeșu, Ionescu, Marcu, Vescan, Savu, Ciurcui, Salcău, Busuioc, Svichi. Au mai jucat: Pop, Botezan – Tothăzan, Oltean, Andrei, Fl. Dan, Porim.

Din păcate, din nou, mulți accidentați la Turda: Paleoca, Cobârzan, Chiș, Manu, Indreica și Hetea sunt accidentați, în timp ce Sălăgean a fost învoit. În nicio partidă amicală din această iarnă, Turda nu a avut tot lotul la dispoziție.

De asemenea, se vorbește foarte mult de aducerea unui portar în cel mai scurt timp, turdenii fiind nemulțumiți de portarii care se află acum în lotul turdean.

Chiar dacă scorul nu lasă loc de niciun dubiu în privința echipei mai bune, au fost momente în care Turda a încercat să joace un fotbal de posesie, însă jucătorii au fost dezavantajați de terenul extrem de greu.

Mai sunt doar trei săptămâni până la meciul de la Reghin și Artur Podar are trei mari probleme: accidentații, fazele fixe și timpul scurt.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate