m install
petlinii
nello construct

Trei locuri 1 la popice, pentru Bogdan Dudaș! Administrația din Câmpia Turzii îl va recompensa!

floris

La începutul acestei luni, sportivul Horațiu Bogdan Dudaș, originar din Câmpia Turzii, actualmente legitimat la clubul CS CFR Cluj-Napoca, a obținut locul 1 la categoria echipe, perechi și individual, la Finala Cupei României Seniori, la popice, ediția 2020-2021.

Pe lângă rezultatele bune obținute la nivel național, Horațiu Bogdan Dudaș, are în palmares și altele obținute la nivel internațional, un titlu de campion european dar și o poziționare pe ultima treaptă a podiumului, la un campionat mondial.

Horațiu Bogdan Dudaș a evoluat și pentru echipa de popice a clubului CSM Câmpia Turzii, dar și pentru echipa de fotbal al aceluiaș club.

Rezultatele bune obținute de către acesta i-au făcut pe consilierii locali din partea PNL să inițieze un proiect care a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local al municipiului Câmpia Turzii, din data de 25.02.2021, prin care Horațiu Bogdan Dudaș să fie recompensat cu suma de 3.000 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda