fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

potaissa poli

Potaissa Turda a terminat la egalitate, scor 25-25, partida disputată în fața celor de la Politehnica Timișoara, într-un meci care a contat pentru etapa a XVI-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Primele 15 minute au fost extrem de echilibrate, cele două echipe alternând la conducere. Potaissa a fost prima echipă care s-a distanțat la două goluri (7-5, min 20), după trei reușite goluri consecutive și un interval de opt minute în care Poli nu a reușit să marcheze.

Ultimele 10 minute au aparținut bănățenilor, care au reușit să se distanțeze la trei goluri (8-11, min 27), reușind să păstreze diferența până la pauză (10-13).

Tot Timișoara a marcat prima și în partea secundă, însă Turda a reușit să reintre în joc datorită super intervențiilor lui Irimuș care a închis poarta. Potaissa a reușit să egaleze (16-16, min 37) și a preluat conducerea (19-18, min 44). Nici portarul Timișoarei, Tcaciuc, nu s-a lăsat mai prejos reușind câteva intervenții excelente, iar timișorenii s-au desprins încă o dată la două goluri (19-21, min 48).

Finalul de meci a fost extrem de încins. Poli a reușit să marcheze pentru 24-25 (min 59), turdenii au ratat atacul când mai erau aproximativ 25 de secunde de joc, însă Barros a făcut o greșeală de începător, iar mingea a revenit Turzii. Cu 13 secunde înainte de final, Horațiu Gal a cerut time-out, iar la ultimul atac al Potaissei, Thalmaier a reușit să restabilească egalitatea.

S-a terminat 25-25 și pentru Turzii urmează un alt meci extrem de greu, contra celor de la Steaua București, mâine (18:25), în direct pe TVR 1.

POTAISSA TURDA – POLITEHNICA TIMIȘOARA 25-25 (10-13)

Potaissa Turda: Ghiță (5 goluri), Pavel (5), Dragas (4), Talas (3), Dumitriu (2), Pop (2), Rohozneanu (2), Lazăr (1), Thalmaier (1)

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate