fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

144373774 2519681751661646 9105663733693985990 o

Fotbaliștii turdeni de la Sticla Arieșul Turda au încheiat pe ultimul loc triunghiularul disputat ieri la Cluj-Napoca, la care au mai participat echipa de juniori a celor de la Viitorul Cluj și Soda Ocna Mureș, echipă din aceeași serie a Ligii 3 în care evoluează și echipa turdeană.

Oficialii clubului au ținut la ”secret” acest turneu, vicepreședintele Cornel Oltean fiind mai preocupat de numirea sa în Consiliul de Administrație de la SC Domeniul Public Turda SA și de răfuielile personale cu reprezentanții USR Turda și PMP Turda, după ce și-a făcut un blog în care postează frecvent atacuri poltiice la adresa celor două formațiuni politice.

Atitudinea oficialilor clubului este una de neînțeles, în condițiile în care echipa este finanțată din banul public al turdenilor.

Revenind la turneu, turdenii au pierdut 1-2 cu juniorii celor de la Viitorul Cluj și au făcut 2-2 cu Soda Ocna Mureș. În celălalt joc, Viitorul Cluj s-a impus cu 2-1 și în fața celor de la Soda Ocna Mureș.

Turneul s-a desfășurat în sistem ”fiecare cu fiecare”, confruntările fiind pe durata unei reprize de 45 de minute.

Fotbaliștii turdeni și-au reluat antrenamentele abia din această săptămână, după ce fotbaliștii au refuzat să se prezinte la antrenamente, pe motiv că aveau restanțe salariale neîncasate de 4 luni.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate