fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

flaviu sasaeac

La o săptămâna după reunirea lotului echipei de seniori, președintele clubului AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac a vorbit despre modul în care decurge pregătirea, dar și despre noul transfer al echipei turdene, Gabriel Dumitriu.

De asemenea, Sâsâeac a vorbit și despre programul din perioada următoare, când Potaissa va susține două partide amicale, contra celor de la Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș.

„Începem un nou an, un an cu meciuri grele. Suntem pe locul doi în clasament și trebuie să ne ridicăm la nivelul prestațiilor avute în luna decembrie, cu acele trei meciuri excelente, contra echipelor cu care ne luptăm pentru podium (n.r. Minaur Baia Mare, CSM București și Dobrogea Sud).

A venit și Gabriel Dumitriu, ne punem mari speranțe în ajutorul pe care acest jucător de națională îl poate oferi echipei noastre. A venit într-un grup unit, într-un grup cu atmosferă frumoasă, îi urăm bun venit și mult succes la Turda.

E o perioadă grea de pregătire, cu două antrenamente pe zi, urmează apoi să încercăm să punem în aplicare ceea ce dorim pentru partea tactică în ultima decadă din lună, când vom avea două partide amicale cu CSM Făgăraș și Minaur Baia Mare, urmând ca în 3 și 4 februarie să avem primele meciuri oficiale.

Ne dorim să menținem același ritm din lunile noiembrie și decembrie, când am avut un parcurs perfect. Avem mare încredere în ce poate această echipă și încercăm să îi mulțumim pe suporteri cu niște meciuri cât mai spectaculoase și cu rezultate pozitive pentru echipa noastră.” a declarat președintele clubului turdean.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate