fbpx

 
 
Scrie un comentariu

potaissa csm1

Handbaliștii Potaissei Turda au susținut astăzi primul antrenament din noul an, sub comanda lui Horațiu Gal.

Ieri dimineață jucătorii au efectuat testele RT-PCR, iar astăzi au susținut un antrenament ușor de reacomodare cu efortul.

Antrenorul Horațiu Gal a vorbit despre planurile din 2021.

Despre planurile din acest an: „Încercăm să începem noul an așa cum l-am terminat pe precedentul, cu 11 victorii consecutive. Nu va fi ușor, fiindcă toate echipele vor să câștigele punctele rămase. Noi nu avem un început simplu, cu Poli Timișoara și apoi trebuie să ne luăm revanșa contra Stelei. Ne-am dori să îi putem ajunge pe Dinamo din urmă”

Despre transferul lui Gabriel Dumitriu: „Suntem bucuroși că Dumitriu a ales să vină la noi, fiindcă a avut oferte de la echipe mari din România, sperăm ca în zona centrală să fim mai puternici. Este un transfer care va da roade.”

Un mesaj pentru suporteri: „După cum se vede, se pare că scade rata de infectare cu coronavirus și asta ne dă speranțe că vom putea veni la Turda să jucăm, să fim iarăși împreună, măcar spre finalul campionatului.”

Primul meci din returul Ligii Zimbrilor va avea loc la începutul lunii februarie, Potaissa Turda urmând să evolueze contra celor de la Politehnica Timișoara.

Formația turdeană ocupă locul 2 la clasamentului, la șase puncte în urma lui Dinamo și la trei puncte peste Dobrogea Sud.

&

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate