fbpx
Scrie un comentariu

squadra cupa

Echipa de minifotbal, Squadra, a câștigat Cupa „Crăciunului”, unul dintre cele mai puternice turnee de minifotbal din această perioadă a anului. La competiție au participat jucători cunoscuți din țara noastră, precum Olimpiu Moruțan, George Florescu, Bogdan Mitrea sau Mihai Onicaș.

În total, au participat 16 echipe, iar Squadra a câștigat grupa din care au mai făcut parte: Luceafărul (câștigătoarea Cupei României la minifotbal, unde au jucat Florescu, Onicaș și Mitrea), Bafana și Infinity.

În faza sferturilor de finală, Squadra a trecut de Sixtynine (scor 6-5), formație din care a făcut parte și Moruțan. În semifinale, Squadra i-a învins pe cei de la Maritimo (4-0), unde a jucat și Petrila (Sepsi Sf. Gheorghe).

În ultimul act al competiției, Squadra a trecut de HNH (5-0), la adversari a jucat și Marius Ionescu, jucătorul de la Sticla Arieșul Turda.

Lotul celor de la Squadra: Mihai Mathe (portarul turneului), Tudor Barta – Bogdan Paleoca, Cristian Paleoca, Flaviu Chișu, Simion Cocoară, Daniel Pop, Tudor Duma, Florin Dan, Ovidiu Imbuzan, Florin Socaciu, Alexandru Savu.

Competiția s-a desfășurat la baza sportivă „Transilvania” din Cluj Napoca.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator