fbpx

 
 
Scrie un comentariu

received 747316652543183

Săptămâna viitoare, mai exact pe data de 2 decembrie, la Arad, va debuta Campionatul Național de Cadeți 2020 la box, iar la acesta și-a anunțat participarea și AGM Ring Box Câmpia Turzii-CS Potaissa Turda, cu doi sportivi, respectiv Iosif Bândulă la categoria 59 kg si Robert Lukacs, la 44,5 kg. Cei doi vor fi conduși din colțul ringului de antrenorii Edmund Dandoczi si Daniel Dandoczi.

În urmă cu două săptămâni, antrenorul Daniel Dandoczi facea un apel catre toți oameni de afaceri din Câmpia Turzii si Turda, în intentia de a obține un ajutor financiar, prin intermediul căruia să poată face deplasarea la Arad, acolo unde va avea loc competiția.

"Din păcate nu am reusit sa adunăm decât suma de 3.000 lei, din necesarul de 4.000, banii aceștia reprezentând deplasarea, cazarea, masa și testele Covid-19, dar încă mai avem speranța că vom reuși să strângem suma necesară deplasării. Ne este greu ca ne lovim de aceste greutăti de ordin financiar de fiecare dată, dar ar fi păcat să nu putem merge la Arad, mai ales că ne punem mari speranțe în sportivul Iosif Bândulă, care ar fi favorit la câstigarea unui titlu național, la categoria care concurează.

La începutul săptămânii viitoare, vom face testele Covid-19 la Cluj-Napoca, sperăm să fie totul bine și rezultatele să fie negative, dupa care ne vom deplasa la Arad.

Cei care doresc să ne ajute în continuare, ne pot contacta la numarul de telefon 0755357500”, ne-a declarat antrenorul Daniel Dandoczi, de la AGM Ring Box Campia Turzii - CS Potaissa Turda.

Campionatele Naționale de Cadeți se vor desfășura în perioada 2-6 decembrie, la Arad, în Sala de Sport a Universității "Aurel Vlaicu" și sunt organizate de către Boxing Club RUBEN STOIA în colaborare cu Federația Română de Box. Cea mai mare dezamăgire a iubitorilor acestui sport este că această competiție se va desfășura fără spectatori, datorită măsurilor sanitare impuse din cauza pandemiei cu Covid-19.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate