fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bodea rusu2

AHC Potaissa Turda continuă să crească jucători de viitor la centrul de copii și juniori.

Aseară, în partida de liga secundă dintre Potaissa II Turda și Szejke Odorheiu Secuiesc, au debutat, la nivel de seniori, Darius Rusu și Sebastian Bodea (ambii în vârstă de 16 ani).

Președintele clubului turdean a vorbit despre debutul celor doi pentru site-ul clubului turdean ahcpotaissa.ro

„Ca și până acum, în strânsă legătură cu felul în care gândim proiectul nostru, încercăm să fim o rampă de lansare pentru cei care se remarcă din pepiniera noastră.Ne bucură, că la vârsta de 16 ani proaspăt împliniți, Rusu și Bodea și-au făcut debutul la seniori. Tinerele talente au șansa să facă performanță acasă. Lucrul acesta s-a întâmplat mereu în clubul nostru, unde au debutat, rând pe rând, jucători care au ajuns să fie titulari în echipa națională.

Avem reprezentanți la loturile naționale la toate categoriile de vârstă, de la cei mai mici, până la seniori. Aceștia au contribuit cu rezultatele excelente ale echipelor naționale, și aici putem include partida cu Muntenegru, și suntem convinși că pe viitor mai mulți turdeni vor face parte din lotul național de seniori.

Ne încurajează și ne motivează să creștem an de an, noi și noi generații de sportivi turdeni, unii dintre ei ajungând să joace la cel mai înalt nivel. Nu doar naționala profită, ci și echipa de seniori de la Turda, unde are cine să vină din urmă, jucători turdeni, care vin cu un alt aplomb sufletesc pe teren și motivația este mult mai mare, motivație care ne ajută să obținem rezultatele din ultimii 10 ani.

Mult succes, Darius Rusu!! Mult succes, Sebastian Bodea!! Vă așteptăm, în cel mai scurt timp, și la echipa din Liga Națională.” a declarat Flaviu Sâsâeac.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate