marian morar
m install
nello construct

Fotbal: Constantin Olariu nu mai este antrenorul formației Sticla Arieșul Turda

zamblau eugen

Până la urmă, ceea ce TurdaNews a scris încă de la începutul săptămânii s-a și întâmplat: Constantin Olariu nu mai este antrenorul formației Sticla Arieșul Turda.

După o serie de șase etape fără victorie, cu doar două puncte acumulate în această perioadă și pe locul 8 în clasament, formația turdeană este departe de „pretențiile” sale.

Principalul favorit să preia banca tehnică a echipei este Artur Podar, omul care a reușit promovarea cu Sticla Arieșul Turda la finele sezonului 2017-2018, fără să cunoască înfrângerea.

Practic, în cazul în care va reveni pe banca turdenilor se va „corecta” o nedreptate, Artur Podar fiind înlăturat de la formația turdeană imediat după ce a reușit promovarea, fără să apuce să se „bucure” de realizarea sa.

Rămâne de văzut cum noul antrenor va gestiona problema jucătorilor turdeni, mulți dintre ei „mutați” pe banca de rezervă. De altfel, în meciul de la Cugir, formația turdeană a aliniat un prim 11 fără niciun jucător din Turda. 

Sticla Arieșul Turda mai are de disputat o singură partidă în acest an, duelul cu CS Ocna Mureș de vineri (ora 14:00), de pe stadionul „Municipal”. Meciul va fi transmis în direct pe TurdaNews.

Citește și: 

Surse: Costică Olariu aproape de demitere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2