m install
petlinii
nello construct

Potaissa Turda – Primul pas pentru a deveni unul dintre centrele importante ale handbalului românesc și la feminin

floris

Rezultatele juniorilor de la Potaissa Turda sunt cunoscute în toată țara. Multe medalii la nivel de juniori 1, 2 sau 3 și mulți jucători convocați la loturile naționale de juniori și cadeți.

În urmă cu un an, clubul turdean a început să „construiască” și pe partea handbalului feminin. După 14 luni de la debutul proiectului, se văd primele roade.

Daria German, componentă a clubului AHC Potaissa Turda a devenit prima jucătoare legitimată la Turda care a fost convocată la lotul național de junioare. Acțiunea lotului național va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 13-21 noiembrie.

Jucătoarea formației turdene a declarat pentru site-ul clubului: „Mă simt foarte încrezătoare și mândra de mine în primul rând. Mă bucur că am reușit să ating performanța asta, și sper să mă ridic la așteptările pe care le au antrenorii de la fiecare jucătoare. Le mulțumesc celor din conducerea clubului AHC Potaissa Turda, pentru că m-au ales să fac parte din prima echipa de fete a clubului, antrenorului Marius Novanc, care într-o perioadă foarte scurtă de timp m-a învățat numeroase lucruri importante și tuturor fetelor din echipă, lângă care mă simt ca într-o adevărată familie.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda