fbpx

 
 
Scrie un comentariu

calin budisan

Situația de la Sticla Arieșul Turda nu este una deloc roz, în special după ultima înfrângere din campionat, 1-2 la Unirea Alba Iulia.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe comentarii negative asupra antrenorilor, jucătorilor clujeni din echipă, dar și asupra conducerii de la Sticla Arieșul Turda.

Referitor la situația contractelor jucătorilor:

„Contractele jucătorilor erau semnate de fostul președinte, care a avut grijă să le prelungească contractele la toți jucătorii cu puțin timp înainte de schimbare.”

Despre modul în care se alcătuiește primul 11:

„In alcătuirea echipei rolul revine exclusiv antrenorilor și nu e atribuția președintelui. Antrenorii au și responsabilitatea rezultatelor. Poate d-l Arion știe de la Becali că se poartă să alcătuiască echipa președinții și patronii. Nu am nici o antipatie și am simpatie față de toți jucătorii în mod egal. Jucătorii turdeni care n-au jucat, au salariu mai mare decât cei care au jucat. Și întrebați-i pe cei care vă instigă, după ce criterii au fost stabilite salarii generoase de vechea conducere”

Referitor la Artur Podar, propus de către contestatari pentru postul de antrenor principal:

„Pe Artur Podar care este un om de mare calitate umană și un profesionist apreciat și de mine. Eu l-am rugat să revină la Turda”

Referitor la comentariile apărute pe internet, unde este contestată actuala conducere:

„Eu am venit d-le Arion să ajut fără niciun pahar de apă și încerc să redresez o situație dezastruoasă în care vechea conducere a adus clubul. Cu nereguli grave și poate ar fi bine să-i întrebați despre asta când vorbiți”

Referitor la faptul că președintele nu vine la meciurile echipei:

„Nu și mințiți d-le Arion sau informați-vă că eram în tribună la meciul cu Hunedoara, deși din păcate, nu pot juca eu în locul jucătorilor”

sursă foto: cjsport

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate