fbpx

 
 
Scrie un comentariu

20191109 170248

Începând de ieri, sportul din Câmpia Turzii este mai sărac sau practic nu mai există, după ce echipa de volei masculin CSM Câmpia Turzii, care trebuia să evolueze în sezonul 2020-2021 în Divizia A1 din România, a fost retrasă din campionat.

Formația din Câmpia Turzii era practic singura echipă a clubului CSM care era înscrisă într-un campionat, dar odată cu luarea acestei decizii, secția de volei se alătură celorlalte secții din cadrul clubului (fotbal, box, etc.), care au rămas fără activitate și astfel se pare că clubul CSM Câmpia Turzii va deveni istorie.

Cu toate că în vară era unele semnale clare dispre administrația locală, că echipa de volei a CSM-ului va reprezenta în continuare municipiul Câmpia Turzii pe prima scenă voleibalistică a țării, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar echipa de volei masculin a rămas fără finanțare și cu doar două săptămâni înainte de startul competiției, a fost  retrasă din campionat.

Toți jucătorii care mai erau sub contract cu echipa CSM-ului au devenit liberi de contract, dar rămâne de văzut dacă își vor mai găsi într-un timp așa de scurt alte echipe la care să joace.

Acum rămâne de văzut dacă informațiile neoficiale care umblă prin Câmpia Turzii, cum că administrația locală din Câmpia Turzii va înființa un nou club sportiv în localitate, se adeveresc, dar și când acest lucru se va întâmpla și cum va arăta structura noului club.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate