fbpx

 
 
Scrie un comentariu

volei ct csm

Dacă sub vechea conducere a FRV s-a stabilit ca ediția 2020-2021 a primei ligi de volei masculin să se dispute cu etape săptămânale, atât în tur cât și în retur, acum totul a fost schimbat.

Astfel, după alegerile care sau desfășurat în urmă cu 2 săptă mâni, conducerea federației a fost preluată de catre Adin Cojocaru, iar acesta împreună cu Consiliul Director al FRV și în urma unei întâlniri online cu reprezentanții cluburilor, au decis să renunțe la disputarea unui campionat cu etape săptămânale și au optat pentru turnee cu câte trei echipe.

Cel puțin această variantă urmează să fie luată în calcul pentru tur, iar în cazul în care situația epidimiologică de la începutului anului 2021 va fi una bună, returul se va juca cu etape săptămânale, iar dacă nu se va juca tot sub formă de turnee.

În cadrul unei etape se vor organiza 4 turnee de câte trei echipe, iar startul se preconizează să aibă loc în perioada 6-8 noiembrie 2020.

Chiar dacă formația CSM Câmpia Turzii este înscrisă să participe la această ediție, se pare că aceasta va fi retrasă din campionat, deoarce administrația locală nu mai dorește să finanțeze activitatea echipei, în detrimentul înființarii unui nou club.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate