fbpx

 
 
Scrie un comentariu

liga 3

Sticla Arieșul Turda va evolua mâine, începând cu ora 15:00, contra celor de la CS Hunedoara, într-o partidă ce va conta pentru etapa a V-a, din cadrul ligii a treia de fotbal, seria a IX-a.

Turdenii au șase puncte acumulate în primele patru etape. În clasamentului „adevărului”, turdenii sunt la „+3”, având trei partide în deplasare și doar una pe teren propriu.

De partea cealaltă și Hunedoara are tot șase puncte, toate câștigate pe teren propriu (cu CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos).

Înaintea partidei de mâine, mijlocașul formației turdene, Alex Savu, ne-a declarat: „Suntem din nou în fața unui meci dificil, împotriva unei echipe care are același număr de puncte cu noi. Chiar dacă, până acum, nu putem spune că am prestat un joc bun, mâine nu avem altă variantă decât victoria și în plus să demonstrăm, prin calitatea jocului, că merităm să fim în jumătatea superioară a clasamentului.”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Roxana Recorean (Mediaș), ajutată la cele două tușe de Emeric Tocai (Alma SB) și Daniel Nagy (Mediaș). Observatori din partea FRF vor fi Ioan Barjac (Zalău) și Janos Toma (Tg Mureș).

Sticla Arieșul Turda – CS Hunedoara va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 15:00.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate