fbpx

 
 
Scrie un comentariu

echipament viisoara

Cu toate că nu se știe data la care se va da startul în liga a IV-a a județului Cluj, formația Victoria Viișoara punctează cel putin la capitolul achiziții materiale. Astfel, jucătorii echipei viișorene vor evolua în noul sezon, atunci când acesta va începe, într-un nou echipament de joc, marca Joma, care a fost achiziționat cu ajutorul unor sponsori din zonă.

Antrenorul formației din Viișoara, Gabriel Mocean, a ținut să ne precizeze următoarele lucruri: "Mă bucur foarte mult că am reușit să cumpărăm aceste echipamente de joc și antrenament în valoare de 15.000 lei. Lucrul a fost posibil datorită unor sponsori care ne-au ajutat fiecare cu cât a putut, iar pe această cale le mulțumesc celor de la C.A.A. (2.000 Ron), VIAMSO (2.500 Ron), BASARABIA IMPORT-EXPORT SRL Turda (5.000 Ron), dar și Consiliului Local și Primăriei comunei Viișoara.

Cu ajutorul acestor sume, am achiziționat: 35 buc. treninguri, 25 buc. foițe de ploaie, 25 buc. tricouri de joc cu mânecă lungă și 31 buc. tricouri de prezentare.

Tot din fondurile proprii, Gabriel Mocean și Marcel Rus au reusit să cumpere materiale și să confecționeze două porți de dimensiuni regulamentare, dar și două de dimensiuni mai mici, care vor fi folosite la antrenamentele echipelor clubului viișorean.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate