fbpx

 
 
Scrie un comentariu

focsani

Formația de la Focșani va pierde toate meciurile rămase din acest turneu cu scorul de 10-0, vrâncenii având de plătit și o amendă consistentă.

Sanctionarea clubului CSM Focsani 2007, cu penalitate 20.000 lei, conform art 3.1 din Protocolul medical de  organizare si desfasurare a competitiilor de handbal, (PMODCH), data de achitare 05.11.2020, pentru nerespectarea obligatiei de  informare imediată a F.R.H., asupra unui caz suspect sau și pozitiv la Covid-19, pe perioada desfășurării antrenamentelor pe plan local.

Sanctionarea clubului CSM Focsani 2007 cu excludere din turneu, pierderea meciurilor ramase  de disputat cu 10-0, si penalitate pecuniara de  20.000 lei, data de achitare 05.11.2020, conform art 3.2 din PMODCH, pentru depistarea a mai mult de 3 jucatori testați RT-PCR cu rezultat pozitiv, în timpul desfășurării turneului.” sunt cele două sancțiuni primite de CSM Focșani.

Vrâncenii trebuiau să evolueze ieri, contra Constanței, însă meciul a fost amânat. Mâine, CSM Focșani trebuia să evolueze contra Potaissei Turda.

Rămâne de văzut care va fi configurația meciurilor rămase de disputat, în condițiile în care cei de la CSM Focșani au disputat deja o partidă (duminică, contra Sucevei).

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate