fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ariesul reghin

După o pauză de zece luni, cauzată de pandemia de coronavirus, stadionul „Municipal” a găzduit un nou meci oficial.

Turdenii au început excelent partida și Florin Dan a ratat o ocazie uriașă în minutul 5, când liber din 10 metri, l-a luat la țintă pe portarul celor de la Reghin. Savu (min 12) l-a pus la încercare pe Bucin, însă șutul său a fost reținut fără probleme de portarul oaspeților.

Golul a venit în minutul 19, când Ciurcui a intrat pătruns în careu, a pasat în dreapta, Lemnaru a sărit excelent peste minge, iar Salcău a marcat pentru 1-0.

Oaspeții au marcat la prima lor ocazie (min 30), când Covaciu a executat perfect o lovitură liberă, iar Crișan a marcat cu capul.

După doar trei minute, Lemnaru a primit o pasă în adâncime, a pasat în lateral dreapta, însă șutul lui Florin Dan a fost unul slab, blocat de defensiva celor de la Reghin.

Oaspeții au replicat prin șutul lui Roșca (min 36), însă Onciu nu a avut probleme.

În ultimul minut al primei reprize, Florin Dan a fost faultat în careu de Crișan și centralul a dictat penalty. Gazdele au protestat vehement, cerând offside la pasa pentru Dan.

Tot Florin Dan a executat lovitura de la 11m, însă mingea s-a dus în bara laterală a porții.

Repriza secundă a fost una care le-a aparținut în totalitate celor de la Reghin, turdenii neavând nicio ocazie clar de gol.

Covaciu a ratat prima ocazie (min 57) șutul său din lovitură liberă trecând puțin peste poartă.

În minutul 68, Reghinul a mai ratat o ocazie importantă, Covaciu și Roșca șutând spre poartă, însă șutul lui Covaciu a fost blocat, iar Roșca a tras pe lângă poartă.

Harko a ratat o ocazie imensă în minutul 78, când complet nemarcat în careu nu a nimerit spațiul porții.

În minutul 82, Ionescu a pierdut o minge la marginea careului turdean, Covaciu a reușit să recupereze, mingea a ajuns la Chirilă care a pasat la Luca, acesta marcând cu un șut cu latul.

Ultimul eveniment notabil a avut loc în minutul 85, când Cocoară a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, în urma unui fault asupra lui Murar.

S-a terminat 2-1 și pentru Sticla Arieșul Turda urmează două partide în deplasare. Turdenii au jucat excelent primele 20 minute ale partidei (până la golul lui Salcău) și ultimele 10 ale primei reprize, când puteau prelua din nou conducerea. Repriza secundă a fost una extrem de slabă, care a adus aminte de primul oficial din acest sezon, meciul cu Unirea Ungheni.

STICLA ARIEȘUL TURDA – AVÂNTUL REGHIN 1-2 (Salcău 20` / Crișan 30`, S.Luca 82`)

Sticla Arieșul Turda: Onciu – Indreica (Cimpoeșu 58`), Cocoară, Ionescu, Manu, Ciurcui (Băețan 58`), Paleoca, Savu, Salcău (Hetea 78`), Fl. Dan, Lemnaru.

Avântul Reghin: Bucin – Baki, Crișan, Merdariu, Truță, Luca, Stavilă (Chirilă 72`), Covaciu, Roșca (Suciu 90`), Harko, Murar (Chirteș 90`)

 

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate