fbpx
Scrie un comentariu

ariesul ocna

Sticla Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 2-0, pe terenul celor de la CS Ocna Mureș, într-o partidă care a contat pentru prima etapă din ediția 2020-2021 a ligii a treia de fotbal.

După un meci slab la Ungheni, jucătorii turdeni au demonstrat că acea partidă a fost doar un accident și au început perfect noua ediție de campionat.

Prima ocazie a partidei cu Ocna Mureș a aparținut gazdelor, Busuioc primind o minge în interiorul careului, însă a fost blocat excelent de Onciu. Turda a reușit să mai echilibreze partida, însă ocaziile au apărut tot la poarta lui Onciu. În minutul 20, Socaci a tras spre poartă, însă mingea a fost blocată excelent de Ionescu.

În minutul 31, Socaci a primit o minge în careu, a reușit o preluare cu capul și a căzut în urma unui duel cu Ionescu, iar arbitrul a arătat punctul de la 11m. Tudor Cristea a executat penalty-ul, însă mingea a trecut mult peste.

După doar 40 de secunde, Florin Dan a recuperat o minge în jumătatea adversă, a pasat pentru Cobârzan, care a scăpat singur cu Ignat și a reușit să deschidă scorul.

Ultima ocazie a primei reprize le-a aparținut celor de la Ocna Mureș, șutul lui Cristea fiind scos de Onciu cu un reflex superb.

În partea a doua, Socaci a primit o mingea la 16 m și a tras cu latul, fără probleme pentru Onciu. În același minut, Florin Dan a primit balonul în centrul careului celor de la Ocna, a tras din prima, însă mingea a fost deviată peste poartă de un fundaș.

Golul de 0-2 a venit în minutul 58, când Florin Dan primit o minge la marginea careului, puțin lateral dreapta, de la Paleoca și a trimis cu efect direct în vinclul porții apărate de Ignat.

Același Florin Dan a ratat o ocazie imensă în minutul 65, când a trimis din 2m, pe lângă poartă, în urma unei centrări venit de la Salcău.

Gazdele l-au pus încă o dată la încercare pe Onciu în minutul 76, când Marcu a trimis din lovitură liberă, direct pe poartă, însă portarul turdean a fost la post.

Marea ocazie a finalului de meci le-a aparținut gazdelor, când Coltor a trimis cu capul în transversală, în urma unei centrări venit de la Marcu.

S-a terminat 2-0 și Arieșul Turda începe perfect noua ediție de campionat.

Etapa viitoare, Sticla Arieșul Turda va primi vizita celor de la Avântul Reghin, într-o partidă ce va fi transmisă în direct pe TurdaNews.

CS OCNA MUREȘ – STICLA ARIEȘUL TURDA 0-2 (Cobârzan 33`, Fl. Dan 58`)

Sticla Arieșul Turda: Onciu – Manu, Cocoară, Ionescu, Indreica, Paleoca, Savu, Ciurcui (Băețan 55`), Cobârzan (Slacău 63`), Fl. Dan, Lemnaru (Hetea 81`)

CS Ocna Mureș: Ignat – Vaidasigan (B.Ciortea 65`), Cseglodi, Borșoi Kiraly, Man, T.Cristea (Marcu 65`), Varga, Socaci, Chișu (Moise 57`), Busuioc (Coltor 57`)

ocna sport

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator