fbpx

Scrie un comentariu

ariesulmv viisoara

Arieșul Mihai Viteazu a pierdut la „masa verde” confruntarea cu Industria Galda, din turul 1 al Cupei României.

Arbitrii nu au început partida, deoarece jucătorii din Mihai Viteazu nu avea vizele medicale de la un cabinet de medicină sportivă.

Pentru formația din Mihai Viteazu a fost prima participare în această fază a competiție, astfel încât totul era „nou”. Până acum, Arieșul a evoluat doar în partide organizate sub egida AJF Cluj.

Pentru partidele din liga a patra și Cupa României (faza județeană) este necesară doar o viză medicală semnată și ștampilată de un Spital sau de o Policlinică.

Pentru meciurile organizate de FRF, cum e Cupa României, este nevoie de o viză medicală de un cabinet de medicină sportivă.

Jucătorii din Mihai Viteazu aveau vizele necesare pentru meciuri de liga a patra sau pentru faza județeană de Cupă, însă, nu aveau vize emise de către un cabinet de medicina sportivă.

Cei de la Mihai Viteazu acuză că nu au fost înștiințați de această prevedere a regulamentului, nici de către AJF Cluj și nici de către FRF.

În condițiile în care meciul oficial nu s-a mai disputat, cele două echipe au evoluat într-un „amical”, încheiat la egalitate, scor 2-2.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate