fbpx

Scrie un comentariu

somesul dej

Federația Română de Fotbal (FRF) a aprobat cererea celor de la Someșul Dej de a se înscrie în sezonul viitor al ligii a treia.

Someșenii au beneficiat de retragerea celor de la Voința Budeasa și au fost acceptați în liga a treia.

Astfel, numărul echipelor din județul Cluj ajunge la patru: Sticla Arieșul Turda, Sănătatea Cluj, Unirea Dej și Someșul Dej.

Prin primirea celor de la Someșul Dej în liga a treia, s-a realizat un fapt inedit: toate cele trei echipe care au evoluat la barajul de promovare NV (Someșul Dej, CA Oradea și CSM Satu Mare), vor evolua în liga a treia, deși doar una (maxim două, în funcție de clasamentul echipelor de pe locul 2) trebuia să promoveze.

După ratarea promovării, oficialii Someșului declaraseră că se vor baza doar pe tineri în viitoarea ediție a ligii a patra.

Totuși, formația dejeană a fost una dintre puternice echipe ale ligii a patra în ultimele două sezoane, iar promovarea vine ca o recompensă pentru munca depusă în ultimii doi ani.

Someșul Dej a anunțat deja primele transferuri pentru viitorul sezon al ligii a treia: Bogdan Miholca (fost jucător în liga a doua la ASU Poli Timișoara) și Mihai Maxin (fost jucător în liga a doua la Pandurii, Energeticianul și Dacia Unirea Brăila)

sursă foto: facebook - Someșul Dej

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate